To je to što me zanima!

Na ubijenog starca osim kape s petokrakom bacili su i dinare

Ubijeni Momčilo Španović (75) pronađen je u dvorištu pokriven dekom. Desna ruka bila mu je krvava, a lijeva vezana za ogradu. Policajci i GSS pretražuju širi teren
Vidi originalni članak

Ubijenom Momčilu Španoviću (75) iz Krstinja u općini Vojnić ubojice su na glavi osim partizanske kape s petokrakom ostavile i novčanice jugoslavenskih dinara, javlja Novi list.

Pronađen je u dvorištu svoje kuće pokriven dekom, a tijelo mu je bilo svezano. Desna ruka ubijenog starca bila je krvava, dok je lijeva bila zavezana užetom za ogradu. 

Tijekom očevida u srijedu policajci su uz pomoć članova GSS-a detektorima metala pretraživali širi teren. U potrazi za tragovima spuštali su se i u bunar u dvorištu kuće.

Još se ne zna je li itko osumnjičen za ubojstvo ni kako je starac ubijen s obzirom da policija ne daje službene informacije dok traje očevid. Nije poznat ni motiv ubojstva, iako to vjerojatno nije bila financijska korist s obzirom da je Španović živio od 780 kuna poljoprivredne mirovine.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Jaca_Amsterdam 21.04.2012.

    postoji ona izreka, sve se vraća sve se plaća... LOL

  • be yourself 20.04.2012.

    Mizerno i sramotno. Ovo je napravio pravi borac za bolju Hrvatsku. Zbog takvih smradova, uvijek ćemo biti zadnja prćija Europe.

  • LjiljanaMilovanovic 19.04.2012.

    Berki ako on ode na kurir,pa sa kim ces se ti svadjati,da nam nije Srba nebi se ni zainteresirale za ovu diskusiju.,pa to si vec mogao i primjetiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare