To je to što me zanima!

Prema Lučkom kolona 20 km, gužve na granicama, jak vjetar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Povremeno su zastoji na dionici autoceste A1 između Zagreba i Bosiljeva, duž Jadranske magistrale i na cestama u Istri, na prilazima turističkim središtima
Vidi originalni članak

Subota ujutro u kolovozu tradicionalno je vrijeme kada mnogi kreću prema moru, a pokazuju to i gužve na svim važnijim pravcima.  Na zagrebačkoj obilaznici , pred naplatom Lučko iz smjera Jankomira kolona je oko 9 km, a iz smjera Ivanje Reke oko 20 km, javlja HAK .

POGLEDAJTE VIDEO: Gužva na A3 prema Lučkom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na autocesti Zagreb-Macelj, od Zaprešića prema Jankomiru kolona je oko 2 km, a na autocesti Zagreb-Goričan, pred naplatom Sveta Helena kolona je 13 km .

Pred graničnim prijelazom Bajakovo čeka se u koloni od 4 km dok je na autocesti Rupa - Diračje , pred naplatom Rupa, kolona oko 2 km.

Povremeno su zastoji na dionici autoceste A1 između Zagreba i Bosiljeva , duž Jadranske magistrale i na cestama u Istri, na prilazima turističkim središtima.

Zbog prometnih nezgoda usporeno se vozi na autocesti A3 Bregana-Lipovac, poslije čvora Križ (78. km +450m) u smjeru istoka, između čvorova Slavonski Brod i Sredanci (na 229. km)  u smjeru Zagreba.

Zbog jakog vjetra na dionici autoceste A7 Draga-Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), dok je na dionici Jadranske magistrale (DC8) Novi Vinodolski-Senj dodatno zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Jak vjetar usporava promet na autocesti A1 između južnog portala tunela Svetoga Roka i vijadukta Božići, A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobi ć te na riječkoj obilaznici (A7) na mostu Rječina. Vozi se uz ograničenje brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Danmax 02.08.2015.

    jucer je u smjeru juga bila najveca guzva od kada su otvorene autoceste, rekord je bio 2700 vozila u satu, jucer 3000 vozila

  • licki vuk 01.08.2015.

    kolona od Jankomira pa do luckog ima preko 30km...ljudi na obadvije trake vani setaju po cesti i gledaju sta se desava...to je prestrasno tko se vozi u suprotnom smjeru i to gleda...mislim da kolona pocima od Zapresica do Luckoga....zato najbolje ici na Jezdovec starom cestom izic na zdencinu i pravac more...

  • zorangutan 01.08.2015.

    hrvatski narod i branitelji ve krenuli u KNIN

Komentiraj...
Vidi sve komentare