To je to što me zanima!

Načelnik u imovinsku upisao kuću, OPG i dobiva poticaje. Na listi je za stambeno zbrinjavanje

Načelnik ličke općine Donji Lapac nalazi se na ovogodišnjoj listi prvenstva za stambeno zbrinjavanje iako živi u kući koja glasi na suprugu i ima niz drugih primanja
Vidi originalni članak

Ilija Obradović je SDSS-ov načelnik općine Donji Lapac. Iako u svojoj imovinskoj kartici ima upisanu kuću s okućnicom, OPG i još nekoliko nekretnina te godišnje dobiva preko 170 tisuća kuna državnih poticaja, svejedno se nalazi na listi prvenstva za stambeno zbrinjavanje. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 136

  • 15.04.2021.

    Bio je dobar članak: "U Mamutici (zgrada u Zagrebu) je registrirano više OPG-ova nego u velikom dijelu Dalmacije" Objavljeno: 02.11.2020. Ante Ferara. To sve govori o razbacivanju državnog novca. OPG-ovi se otvaraju zbog  poticaja, poticaji se dijele pojedincima i  za zemlju koja nije u njihovom vlasništvu, a pravi vlasnik koji ne gleda u ACORD ni ne zna da netko koristi poticaj za njegovu zemlju. Nigdje nije potpisao, dao odobrenje. To je politika ministarstva. Ljudi su se upisivali na tuđe, ako prođe prođe, a uz dobro podmazane službenike to ide ko po loju. 

  • sennaking 15.04.2021.

    Bas je to nesto novo da Srbi imaju prednost i dobijaju od drzave jer su toboze ugrozeni.

  • 15.04.2021.

    Možda i ja dobijem stan ili kakvu uhljebničku poziciju s obzirom da se sad zovem UUROŠ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare