To je to što me zanima!

Načelnik Zaporižja: Ostanite u skloništima, ruski teroristi napadaju. Stiže još raketa!

Rusi su u noći raketirali Zaporižje. Jedan civil je poginuo, petero je ozlijeđeno, objavili su iz gradske uprave Zaporižja
Vidi originalni članak

Načelnik vojne uprave Zaporižja Oleksandr Starukh izvijestio je na svom Telegram kanalu o još jednom napadu ruske vojske na grad Zaporižje.

- Upozorenje! Još jedan napad neprijatelja! Ostanite u skloništima! Neprijatelj nastavlja terorizirati grad. Desetak novih dolazaka raketa. Posljedice se utvrđuju. Čuvajte sebe i svoje najmilije. Pridržavajte se sigurnosnih pravila. Pomažemo jedni drugima - piše on na svojoj stranici.

Prema njegovim riječima, na mjestu tragedije rade spasioci, liječnici i sve nadležne službe.

Tajnik gradskog vijeća Zaporižja Anatolij Kurtev kasnije je na svom Telegram kanalu objavio informaciju da je u ruskom napadu jedna osoba poginula, a pet ih je ozlijeđeno, među kojima i jedno dijete.

- Ove noći ruski teroristi još jednom su lišili života jednog civila. Od šest sati ujutro zna se za jednu preminulu osobu. Iskrena sućut obitelji i najmilijima. Ozlijeđeno je još pet osoba. Među ozlijeđenima je i jedno dijete koje ima posjekotine od krhotina stakla. Akcije potrage i spašavanja su u tijeku. rusija je teroristička zemlja - piše on.

Anatolij Kurtev je također izvijestio da su Rusi oštetili visokonaponsku električnu otpornicu, zbog čega neke trolejbuske linije ne rade.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dam.jan 10.10.2022.

    jao onome koga Rus "oslobađa"

Komentiraj...
Vidi sve komentare