To je to što me zanima!

Nacistički ološ paradira ispred parka, šokantna izjava policije: 'Imaju i oni pravo na prosvjed'

Objašnjenje policije zašto nisu nikoga uhitili ispred Disney Worlda u Orlandu na Floridi je nevjerojatno. Pozvali su se na ustav
Vidi originalni članak

Skupina s nacističkim znakovljem maltretira posjetitelje Disney Worlda u Orlandu i urla rasističke parole, prenosi New York Post. 

- Djed se okreće u grobu - napisala je na Twitteru Abigail Disney, unuka Roya Disneya Seniora, koji je s bratom Waltom osnovao Disneyland. 

Pogledajte video

Anna Eskamani, vijećnica u Orlandu, postavila je na Twitter snimku na kojoj se vide ljudi s nacističkim zastavama, antisemitskim i homofobnim porukama.

- Odvratno - napisala je na Twitteru.

'Ovo je odvratno'

Barem jedan od prosvjednika imao je transparent s imenom guvernera Floride Rona DeSantisa, koji će se boriti s Trumpom da bude kandidat za predsjednika.

- Ovakve scene nisu ništa novo na Floridi. To je vjerojatno deseti put ove godine. Odvratno je vidjeti naciste u našoj državi, a još je gore da drže transparente i podržavaju ljude poput DeSantisa - rekla je Anna Eskamani.

Nevjerojatno objašnjenje policije

Prosvjednici su bili ispred zabavnog parka u Orlandu oko dva sata. Iz policije kažu da nije bilo uhićenih, a objašnjenje je nevjerojatno.

- Znamo za ljude s antisemitskim simbolima i zastavama, oni isto tako poznaju zakon. Govor mržnje je nedopustiv, ali i oni po ustavu imaju pravo na prosvjed - rekli su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • post it 13.06.2023.

    Cijeli svijet odlazi u klinac.

  • EmillePalka 13.06.2023.

    Žvale, brnjice, sedlo, mamuze i uzengije. Osedlati, zajahati, zauzdati, obuzdati, pa opleti po laloki! Điha!

  • ferata 13.06.2023.

    otiša svit u pm

Komentiraj...
Vidi sve komentare