To je to što me zanima!

Nadaju se da će svi moći u škole i na rekreativni sport u veljači, ali Stožer je taj koji će odlučiti

Ako se pita Plenkovićeve suradnike, oni bi postepeno popustili mjere tako da prvo svi đaci krenu u škole, da se dopusti rekreativni sport i otvore fitness centri, teretane i sportski centri, piše Jutarnji
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković rekao je danas da se nastavlja silazni trend i ako se to nastavi, da će tijekom vikenda imati konzultacije sa Stožerom, epidemiolozima i ekonomskim stručnjacima da vide što se može učiniti od 1. veljače.

Kako doznaje Jutarnji, premijer i ministri iz gospodarstva skloni su popuštanju mjera, dok je Stožer jako oprezan zbog novog soja virusa. Kako navode, ako se pita Plenkovićeve suradnike, oni bi postepeno popustili mjere tako da prvo svi đaci krenu u škole, da se dopusti rekreativni sport i otvore fitness centri, teretane i sportski centri, ali uz stroge mjere. S epidemiolozima, Stožerom i ugostiteljima razgovarali bi i o opciji da se dopusti otvaranje terasa za kafiće i restorane.

'KONZULTIRAT ĆEMO SE' Aladrović nije potvrdio, ali ni opovrgnuo da bi se kafići mogli otvoriti tek sredinom ožujka

U Stožeru će zastupati stav da ne bi trebalo ići u veća popuštanja sve dok prijeti opasnost od mutiranog soja korona virusa. Sugovornik iz Stožera je rekao da treba vidjeti što se zaključiti i na sastanku Europskog vijeća koje je zbog toga sazvano.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • BlackRaven 23.01.2021.

    Stožer nije u stanju "odlučiti" kad će napravit stanku za topli napitak i pišanje za same sebe, što znači da o meni mogu odlučivati nikad pa niti onda. 

  • 22.01.2021.

    ko plenkovićev stožer... manja im je briga ako netko umre stariji iz domaćinstva nego što nitko nema čuvat djecu ovih nikakvih roditelja koji vole kafu to goo

  • Valis 22.01.2021.

    Tako tako samo nosite te pelene na licima kad ste nas vec prodali nadam se da uzivate u njima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare