To je to što me zanima!

'Nadam se da neću na ulici sresti ubojicu svog sina...’

Nestali dokazi? Obitelji ubijenoga Damira Šuće ne daju ispis poziva s njegova mobitela u noći kad je ubijen. Damir je majci rekao da će Dino u zatvor
Vidi originalni članak

Dinu Dragičevića (20) nakon dvije godine pritvora na splitskim Bilicama pustili su u subotu kući u Supetar. Na iduće ročište, na kojem mu se sudi za ubojstvo prijatelja Damira Šuće (19), doći će sa slobode. Više nije bilo zakonske osnove za pritvor.
Damirov otac Zorislav (51) tvrdi da su tijekom istrage i postupka napravljeni veliki propusti. Na sudu, kaže, nisu saslušali mladića iz Zagreba koji je bio u društvu Dina Dragićevića i njegova sina u posljednjim danima njegova života.
- Iz nalaza parafinske rukavice tog trećeg mladića jasno se vidi da su pronađeni tragovi baruta na njegovim rukama tri dana od ubojstva mog sina. Ti dokazi su stigli nakon što je već bila dovršena policijska istraga i na nejasan način nisu korišteni u procesu. Nikako ne mogu dobiti niti izlist poziva sa sinova mobitela u noći kad je ubijen. Dio dokaza iz istrage nije priložila državna odvjetnica, i sama Bračanka, koja se poznaje s Dragićevićevom obitelji. Ne vjerujem da ću ikad saznati pravu istinu zbog čega je ubijen moj sin, no siguran sam da je na mjestu ubojstva, osim Dragičevića, bio taj mladić, a možda i još jedna osoba - upozorio je Šuća. Tvrdi i da su prijetili jednom od ključnih svjedoka.
- Momku iz njihova društva, koji je čuo kako Dino govori da će se osvetiti mom sinu, poručeno je prije 10-ak dana preko familije da je on sljedeći. U velikom je strahu, a ja samo mogu reći, dogodi li mu se nešto, ja za svoje postupke ne odgovaram. Smrt moga sina je bila dovoljna. Meni je život uništen, a još jedino što želim je otići iz ove bijedne zemlje. U mjestu se nitko ne želi zamjerati Dinovu ocu, koji je tu lokalni šerif. Nitko ne zna od čega živi, a pun je novca i ima dobre veze. Ne znam što bi učinio da sretnem ubojicu svoga sina - ispričao je Šuća.


'SINA SU MI UBILI JER JE PREVIŠE ZNAO'
Obitelj Šuća pretpostavlja da im je sin stradao jer je nešto znao o Dinu, a ne od slučajnog opaljenja pištolja u lovu na divlje svinje.
- Sin nam je nekoliko dana prije smrti rekao da će Dino završiti dugo u zatvoru, a zbog čega, nije nam objasnio - rekla je Damirova majka.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • blackwolf 28.08.2009.

    bluesky to je kod nas i jedini način da postigneš pravdu...očito, sramota ali tak je...to je nama naša borba dala.

  • zozon 24.08.2009.

    još koja hiljada eura i bit će da se dite samo ubilo škarama u slepooćnicu

  • zozon 24.08.2009.

    reci nam nešto o toj obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare