To je to što me zanima!

Nadmašila ih sve: Ćelava ljepotica postala misica

Kayla (22) boluje od alopecije areate zbog koje joj ispada kosa te je ćelava. Četiri puta se borila za titulu najljepše, a ćelava je pobijedila tri puta
Vidi originalni članak

Amerikanka Kayla Martel (22) pobijedila je na ovogodišnjem natjecanju Miss Delawarea. No ona nije tipična ljepotica - ona je ćelava misica. Od djetinjstva boluje od alopecije areate zbog koje joj ispada kosa, a bolest može uzrokovati potpuni gubitak kose. Prije nego li su je okrunili za Miss Delawara Kayla se za titulu najljepše borila četiri puta. Tri puta je pobijedila ćelava na raznim natjecanjima ljepote.
- Bilo je razdoblja kada sam se zapitala da li se zaista mogu boriti za titulu najljepše unatoč svojoj bolesti i hoću li pobijediti. Nisam mislila da se uklapam u takvo natjecanje - priča Kayla.
Periku, Kayla, nije nosila do prije dvije godine. Ipak na posljednjem natjecanju imala je plavu periku. Kayla kaže da je ljudi čudno gledaju kada nema kose te da misle da ima neku ozbiljnu bolest. Unatoč svemu kaže da na sebi ne bi ništa mijenjala.
- Prava Kayla je ona ispod perike, ali misica Kayla osjeća se dobro sa i bez kose - zaključuje Kayla.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Harun32 04.08.2010.

    Prelijepa je. Zabranio bih ucestvovanje na izboru za Miss svim djevojkama koje su imale neku plasticnu operaciju na sebi. I takodje volio bih da pobijedi Misica koja je prirodno lijepa odnosno da jedan dio izbora ili sav protekne bez koristenja kozmetike.

  • Flagellum_ Dei 04.08.2010.

    nebi pobjedila da nije celava

  • malena21 04.08.2010.

    cura je stvarno lijepa....

Komentiraj...
Vidi sve komentare