To je to što me zanima!

Nagli zaokret u karijeri Petre Sanader, postaje scenaristica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Starija kći osuđenog bivšeg premijera Ive Sanadera godinama živi u Americi i pokušava postati poznata. Od glumice je postala model, da bi završila na pisanju
Vidi originalni članak

Od glumice je postala model, da bi završila na pisanju scenarija. Naoko ovakva karijera zvuči impresivno, no kad se iza toga kriju samo pokušaji, može se zaključiti da se Petra Sanader (28) još traži.

Starija kći osuđenog bivšeg premijera Ive Sanadera godinama živi u Americi i pokušava postati poznata. Prije godinu dana na svojoj internetskoj stranici pohvalila se kako je počela zarađivati manekenstvom. Odradila je nekoliko snimanja. Pohvalila se fotografijama, ali slavu nije dohvatila. Sad se okrenula potrazi za poslom koji joj liječi dušu, pa se primila tipkovnice i napisala scenarij za film.

>>> Cijelu priču čitajte u nedjelju u tiskanom izdanju 24sata...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim toga, saznajte sve o misterioznom nestanku Mladena Grdovića koji se, nakon prometne nesreće u kojoj je razbio Mercedes, krije od policije.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Ventusxs Ventus 08.03.2015.

    Ma dajte molim vas dosta vec sa tim srackama od ovog ili onog, hrpa vrhunski strucnjaka za dobrobit cijelog čovječanstva, samo su anonimusi koji samo rade i o njima niko ne piše.

  • bleib 08.03.2015.

    Ime filma; Kako je tata pokrao državu Lokacija; negdje na Balkanu Žanr; biografski roman

  • Linz 08.03.2015.

    Iz Dugobaba kod Klisa do Amerike !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare