To je to što me zanima!

Naguravali su policajca jer je zaustavio njihovog prijatelja

Zadarski policajac (33) se vraćao s posla. Vidio je bosog mladića i pitao ga treba li pomoć. Mladić se onda sakrio u grm, a policajaca su okružila trojica i počeli ga naguravati
Vidi originalni članak

Zadarski policajac (33) vraćao se kući s posla u nedjeljno poslijepodne. Vidio je bosog mladića (17) kako hoda uz cestu u Svetom Martinu blizu Sukošana kod Zadra.

Kako je još prehladno za bosonogo hodanje po prometnicama, stao je da ga pita je li u nevolji i treba li mu pomoć. No mladić  je, vidjevši uniformiranog policajca, skočio u grm i sakrio se. Uto su policajca okružila tri muškarca od 28, 30 i 43 godine, znanci 17-godišnjaka.

Naguravali su ga, negodujući i buneći se što se zaustavio zbog njihovog prijatelja. Maltretiranje je ubrzo prestalo, vjerojatno zato što je policajac za pojasom imao službeni pištolj, te su muškarci otišli. Policajac je prijavio događaj kolegama te su uhitili trojac i doveli ih na policijsku obradu. Prijavilis u ih za prisilu prema službenoj osobi, za što mogu završiti i u zatvoru od šest mjeseci do pet godina. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • vojtek 12.05.2016.

    bosonogi 17.god, "njegovi prijatelji" 28,30 ,43 god........tu mi malo smrdi , tko zna prave razloge hodanja po cesti i slučajnog nailaska trojke, možda se čekalo da naiđe "slučajni" prolaznik bez značke ....

  • mede 11.05.2016.

    mogo je čovjek bez glave ostat

  • tmendas 11.05.2016.

    Mogli bi ali neće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare