To je to što me zanima!

"Najava povlačenja tužbe za genocid je golemi napredak"

Slobodan Homen kaže da je najava povlačenja tužbe protiv Srbije veliki napredak u odnosima dviju zemalja. Dodaje da su i ranije spominjali mirno rješavanje problema
Vidi originalni članak

Srpska vlada pozdravlja najavu mogućnosti povlačenja hrvatske tužbe za genocid protiv Srbije, istaknuo je u utorak Slobodan Homen, koordinator za medije Vlade Srbije. Dodao je kako se konkretna reakcija može očekivati tek nakon što Hrvatska službeno podnese Međunarodnom sudu zahtjev za povlačenjem tužbe. 

Homen kaže i da je najava povlačenja tužbe protiv Srbije veliki napredak u odnosima dviju zemalja, piše Blic. Istaknuo je i kako je Srbija više puta spominjala kako je najbolje sve probleme rješavati na miran način. Slobodan Homen je rekao i kako su svjesni da postoji niz problema koji su još ih 90-ih godina.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • hebac 04.01.2012.

    Pa vi hrvati nista ne shvatate vi treba da molite boga da povuku tuzbu, jer mi imamo mnogo jaci argument nego vi... I dobicemo vas na sudu, popusice te na sudu kao i bosanci...

  • gladijator 04.01.2012.

    Nevjerojatno! Za dobre stvari se piše referendum, a loše odluke se donose samostalno. Nek se napravi referendum pa da vidimo što narod misli, ipak je narod taj koji je ginuo, gladovao i gubio svoje bližnje! Ovo je udarac na sve majke i očeve, svu braću i sestre, sve žene i djecu. Ova odluka se indirektno tiče i Sloveniju, BiH i Kosovo. Ako oni ne povuku tužbu i majke ne žele oprostiti i zaboraviti gubitak svog djeteta ispasti će negativci! Nije u redu da odluku donose oni koji nisu izgubili nikoga, koji su se za vrijeme rata pobrinuli za svoje dok su drugi ginuli!!!!

  • cosanostra1 04.01.2012.

    ma treba im oprostiti....nisu me pogodili....samo neznam što će reći oni kojih su pogodili?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare