To je to što me zanima!

Ups, što će reći HDZ? Culej je izjavio da će podržati - Škoru

Nakon što je Miroslav Škoro rekao da bi pomilovao Tomislava Merčepa, Stevo Culej (HDZ) na Facebooku je objavio fotografiju Škore i Merčepa te mu dao svoju podršku na izborima za predsjednika RH
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik iz redova HDZ-a Stevo Culej u utorak je na svom Facebook profilu objavio da Miroslav Škoro ima njegov glas na nadolazećim predsjedničkim izborima. 

Inače, HDZ službeno podržava Kolindu Grabar-Kitarović.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- ŠKORO... MOJ GLAS IMAŠ - napisao je Culej i priložio fotografiju Škore i Tomislava Merčepa uz izjavu Škore kako će pomilovati hrvatske branitelje i da neće ponoviti greške prethodnika. Škoro je rekao i kako bi pomilovao Merčepa. 

- Predsjednik može nekoga odlikovati i pomilovati. A kad govorimo o pomilovanju, kojeg je to hrvatskog branitelja pomilovala aktualna predsjednica? Pa nijednog. I onda mene pitaju što ja mislim o tome. Za Boga miloga. I bih li ja pomilovao Tomislava Merčepa. Evo odgovora - bih! - rekao je Škoro.

GLASALO SKORO 300.000 LJUDI Velika anketa 24sata: Još dva dana do izbora, za koga ste?

Tomislav Merčep je pravomoćno osuđen na sedam godina zatvora jer kao zapovjednik postrojbe poznate kao 'merčepovci' nije spriječio ratne zločine nad srpskim civilima.

'Merčepovci' su, prema presudi, na kutinskom, pakračkom i zagrebačkom području nezakonito uhitili 52 osobe, od kojih su 43 ubili, tri se vode kao nestale, a šest ih je preživjelo mučenja i zlostavljanja.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 18.12.2019.

    opa osma ofanziva stevo i skoro napadaju NIKADA!!!! natrag preko reke bando

  • Делије север 17.12.2019.

    Pomiluj ga za jaja j... ti on m...r

  • Peronospora ad astra 17.12.2019.

    Tko normalan bi glasao za Kolindu? Uvjerite me argumentima, molim vas. Neka netko od njenih glasača mi napiše par razloga ispod, jer ne shvaćam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare