To je to što me zanima!

Najbedastiji diler ikad? Fotkao se s drogom, i to 26.000 puta

Na jednoj od fotografija Wainfur pozira usred goleme farme kanabisa, na drugoj vidi se dijamantni Royal Oak Offshore ručni sat, na nekima se uslikao s ovećim svežnjevima novca
Vidi originalni članak

Britanska policija uhitila je razmetljivog dilera droge na temelju njegovih nepromišljenih selfija na kojima se hvali golemim količinama gotovine, skupim satovima i nakitom, javlja DailyMail.  

Tijekom pretresa njegovog doma u Newportu, Mark Wainfur (29) ulovljen je s nevjerojatnih 13.000 funti, odnosno više od 105.000 kuna, koje je sakrio u džepovima. Policijski službenici koji su pregledavali njegov telefon pronašli su poveće količine sadržaja povezanih s drogom: nešto više od 26.000 fotografija, 400 videa i 700 poruka. 

Na jednoj od fotografija Wainfur pozira usred goleme farme kanabisa, na drugoj vidi se dijamantni Royal Oak Offshore ručni sat, na nekima se uslikao s ovećim svežnjevima novca. Policija je u njegovom domu pronašla ukupno nešto više od 14.000 funti gotovine, od toga 13.000 funti u džepovima. 

Osim pozamašne svote gotovine, kod Wainfura je pronađena skupocjena odjeća, nakit i satovi Rolex, ali i digitalne vage na kojima su ostali tragovi kanabisa. 

Na sudskom saslušanju spomenuto je i da su kod Wainfura pronađeni komadići papira s brojem telefona, koji su vjerojatno služili kao vizitke. Policijski službenici našli su i dokumente od automobila Ford Kuga parkiranog ispred kuće, kupljenog za 6,500 funti u gotovini. 

S tako opsežnim dokaznim materijalom nije bilo nikakvog smisla poricati optužbe, Wainfur je priznao na sudu da se bavi uzgojem kanabisa i pranjem novca. Sudac mu je odredio zatvorsku kaznu od tri godine i četiri mjeseca i pritom izjavio: 'On je profesionalni diler droge i ponosi se time. Preprodaja droge je odvratna, izaziva velike patnje, izaziva smrt.' 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • volimpršut 23.07.2018.

    Bravo za kriterij..da sam ja slučajno napisao riječ najbedastiji odmah bi dobio opomenu..ma bravo i još jednom bravo!!!

  • Nikblazek 23.07.2018.

    A nes ti auta za 6500 funti.

  • magicmushrooms 23.07.2018.

    Nikada nisam i necu shvatiti poriv ekipa da skljoca 0-25 i sebe pokusava prikazati u svijetlu za koje sami znaju da je samo maska i to losa napuknuta krinolina ali rokaj snimaj glavom klimaj 1457895 fotki gluposti imaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare