To je to što me zanima!

Najbogatiji čovjek na svijetu će platiti porez 11 milijardi dolara

Musk je trenutno najbogatiji čovjek na svijetu, a njegova tvrtka Tesla vrijedi oko 1.000 milijardi dolara. U zadnjih par tjedana Musk je prodao dionice Tesle u vrijednosti od gotovo 14 milijardi dolara
Vidi originalni članak

Glavni izvršni direktor Tesle Elon Musk u nedjelju je na Twitteru odgovorio na prozivku američke senatorice Elizabeth Warren te napisao da će ove godine platiti više od 11 milijardi dolara poreza.

POZNATI MILIJARDER Časopis Time proglasio je Elona Muska osobom godine za 2021.

Početkom prošlog tjedna, nakon što je časopis Time proglasio tog direktora tvornice električnih automobila „osobom godine”, Warren je na Twitteru napisala da bi se Musk trebao prestati „šlepati na račun svih drugih” i platiti porez.

Musk joj je odgovorio da će ove godine „platiti više poreza nego bilo koji Amerikanac u povijesti”.

SLIČNOST JE NEVJEROJATNA Kineski dvojnik Elona Muska zbunio je korisnike društvenih mreža: Sumnjaju da je 'lažnjak'

Musk je trenutno najbogatiji čovjek na svijetu, a njegova tvrtka Tesla vrijedi oko 1.000 milijardi dolara. U zadnjih par tjedana Musk je prodao dionice Tesle u vrijednosti od gotovo 14 milijardi dolara.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Anestezija 20.12.2021.

    Ništa mi nema jače od političara koji prozivaju miljardere poput Muska. Niškorisni ljudi koji ne bi dva dana mogli opstat u privatnom sektoru prozivaju ljude koji su sami peak poduzetništva, snalažljivosti i sposobnosti.

  • 20.12.2021.

    U postocima platio manje, nego zaposlleni sa prosječnom plaćom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare