To je to što me zanima!

Najbogatiji klinac u Hrvatskoj: Igor u Splitu gradi nebodere

Igor (23) je sin Kerumove sestre Mare i Petroslava Sapunara. Nikome nije jasno otkud studentu milijuni za građevinu. Postao je poznat po projektu na Kili
Vidi originalni članak

Igor Sapunar (23), nećak Željka Keruma, javnosti je postao poznat početkom ove godine po projektu izgradnje sedam nebodera na Kili s jeftinim stanovima vrijednih 75 milijuna eura. Oni će niknuti na zemljištu od 34.000 četvornih metara. Riječ je zapravo o Kerumovoj parceli, koja je raznim transakcijama došla u ruke mladog Sapunara. Institut IGH Jure Radića početkom veljače ove godine kupio je od Željka Keruma 50 posto udjela u tvrtki Elpida, i to za 31,3 milijuna kuna. Elpida je vlasnik projekta tvornice “Nada Dimić” u središtu Zagreba, gdje je Kerum sa Stipić grupom, vlasnikom druge polovice tvrtke Elpida, želio graditi stambeno-poslovnu zgradu. Zaustavile su ih građevinske dozvole.

>>> Više pročitajte u novom broju 24sataExpressa!

Idi na 24sata

Komentari 96

  • zelot 16.10.2011.

    Čisto pranje novca, a porezna i policija spavaju.

  • orada 16.10.2011.

    Vidi se da je uman.;D Nuklearna medicina,je li čovječja ribice?

  • bla123bla 16.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare