To je to što me zanima!

Dvije najbolje prijateljice nakon 16 godina saznale da su sestre

Iako su se Alison Slavin (41) i Sam Davies (43) znale šaliti da su kao sestre, nikad nisu mislile da je to zaista istina dok posvojena Alison nije pronašla biološku majku
Vidi originalni članak

Britanke Alison Slavin (41) i Sam Davies (43) iz Bristola upoznale su se prije 16 godina i postale su najbolje prijateljice. Nakon što je posvojena Alison locirala svoju biološku majku, otkrila je kako je Samin otac i njezin biološki otac. DNK analiza je to potvrdila. 

Alison i Sam nikada nisu pomislile da su u rodu unatoč sličnostima. Nalikuju jedna drugoj, imaju sličan ukus, obje rade kao odgajateljice, imaju po dvoje djece i žive 1,5 km jedna od druge. Sve to su pripisivale dobrom prijateljstvu.

- Znale smo se šaliti i govoriti ljudima da smo sestre jer su nam svi govorili da smo slične. Ali, šokirala sam se otkrivši da smo zaista sestre - rekla je Alison koja je i Samina vjenčana kuma. Kao mlađa nije ni željela pronaći biološke roditelje jer je imala sretno djetinjstvo, piše Daily Mail. U veljači ove godine pričala je s prijateljem koji je rekao kako bi mogao locirati majku. Pomislila je 'Zašto ne?'. Nakon prvotnog šoka, Sam je bila oduševljena.

- Oduvijek sam željela sestru, a bolju nisam mogla poželjeti - rekla je Sam. Njihov otac Terry Cox, koji živi u Španjolskoj, također, se oduševio saznavši da ima još jednu kćer. Odmah ju je dodao kao prijateljicu na Facebooku i stalno se dopisuju.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • duba1 16.05.2011.

    Meni više liče na sestru i brata

  • mučko đubre 12.05.2011.

    dobro da se nisu posexsale ili policnule .

  • cosmopolitanka 11.05.2011.

    krv nije voda.. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare