To je to što me zanima!

Najezda stjenica u riječkom neboderu: 'Kćer su izgrizle dok je spavala, puni smo plikova'

Stjenice su nakon splitskog zatvora, napale riječki neboder. Stanarka Marina Nimac požalila se kako su izgrizle nju i njenu kćer
Vidi originalni članak

Izgrizle su je kad je jednu noć spavala u našoj sobi, rekla je Marina Nimac, majka djevojčice koju su tijekom noći izgrizle stjenice.

Koža je prekrivena crvenim plikovima. Mislila je da je alergija, odvezli su je doktoru te je dobila lijekove koje je pila, piše RTL. 

ORGANIZIRAN HITAN SASTANAK U Parizu paniku oko stjenica uoči Olimpijskih igara: 'Ovi mali insekti šire očaj u našoj zemlji'

- Ali par dana poslije shvatila sam da su to stjenice. Primijetila sam i na sebi plikove, ali sam mislila da su možda komarci, stjenice mi nisu padale na pamet. Treće jutro na krevetu sam vidjela malu crnu bubicu, one su se namnožile - rekla je Marina.

Stjenice su nakon splitskog zatvora, napale riječki neboder. Na ulazu u zgradu stoji obavijest za stanare.

OTKRIVA STRUČNJAKINJA Ovo trebate znati o komarcima: Evo zašto idu na ljude koji piju pivo ili nose cvjetne parfeme

- Oni su valjda trenutno žarište i navodno im stjenice i danju šetaju po zidovima i namještaju. I moj muž je zvao bio deratizaciju te su mu rekli da prostor špricamo po sredstvima protiv buba i komaraca koji se mogu kupiti u dućanu - rekla je te dodala da je navodno u stan na 15-om katu nebodera bila dezinsekcija i to više puta, ali da se ništa nije riješilo.

- Kažu da je to teško za iskorijeniti, da je to strašno. Valjda će nam netko pomoći - rekao je susjed Ivan Vuković.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Cipelcug 12.10.2023.

    Pa valjda neki insekticid može pomoći.

  • NikolaNIĐO123 12.10.2023.

    Problem su blage zime vec godinama. Nista se smrzne u zimi jer su temp proljetne. Od puzeva, martina, biljnih usi itd. Naucite se na to jer ce biti sve gore i gore barem sto se tice nametnika i kukci.

  • WifeTookMyDoggo 12.10.2023.

    Bolje stjenice nego HDZ

Komentiraj...
Vidi sve komentare