To je to što me zanima!

Najgluplji lopov u Zagrebu: U pljačku s ženinim autom!

DOLIJAO ZBOG GLUPOSTI: D. M. (56) iz Velike Gorice u pljačku je krenuo bez maske te autom registriranim na ženu. Pronašli su ga za tri dana
Vidi originalni članak

Ti mora da se šališ, kazao je djelatnik I. R. (28) pljačkašu koji je u subotu oko ponoći upao u benzinsku postaju Tifon u Buzinu u Novom Zagrebu. Kako bi ga zaposlenik ozbiljno shvatio, razbojnik je odjednom zapucao iz pištolja u zrak. Potom je od I. R. uzeo 5000 kuna i pobjegao van. No učinio je jednu kardinalnu pogrešku. Osim što se nije maskirao, u pljačku je krenuo Renault Meganom talijanskih tablica koji je registriran na  njegovu suprugu. Zagrebačkoj policiji nije dugo trebalo da ga pronađe. Uhitili su ga već u utorak. Kako doznajemo, riječ je o D. M. (56) iz Velike Gorice. Kod njega su pronašli pištolj, no ne i novac. Ispričao im je kako je opljačkao benzinsku pritisnut kockarskim dugovima. “Više pameti” nije imao ni mladić (19) koji je u srijedu nešto prije 3 sata razbio izlog trgovine Svijet računala u Osijeku. Bio je jako bučan, što su čuli susjedi u obližnjoj zgradi. Uzbunili su policiju i opisali lopova. U međuvremenu je odustao od krađe jer se nikako nije mogao dosjetiti kako iznijeti kućište računala. Shvativši da se predugo zadržao, pobjegao je. No u susjednoj ulici put mu je prepriječila interventna policija. Prepoznali su ga po opisu i priveli u policijsku postaju. Prijeti mu i do tri godine zatvora, a nije ništa ni ukrao. Za razliku od kolege iz Osijeka kojega su uhvatili praznih ruku, Nevena N. (35) iz Splita policija je zatekla s čak pet lijevih kožnih čizama.  On je početkom travnja provalio u trgovinu obućom u Splitu. Uzeo je prvo što je pronašao u izlogu i pobjegao. No primijetili su ga policajci i odmah uhitili. Nije im znao objasniti kome je mislio prodati samo lijeve čizme.

ZBOG OCJENA UKRAO DNEVNIKE
Učenik (15) osmog razreda početkom ožujka uzeo je osam dnevnika iz osnovne škole u Trilju i bacio ih u Cetinu. Splitskoj policiji rekao je da se bojao da će učiteljica primijetiti da je prepravljao ocjene.

ISTRA: KRADU PČELE I KOKOŠI
U dolini Mirne u Istri prošle su godine s poljoprivredne parcele ukrale košnice s pčelama vrijedne 18.000 kuna, a iz peradarnika u Puli  lopovi su odnijeli 20 kokoši vrijednih 28.000 kuna.

IZ AUTA UKRALI ODOJAK I JANJCA
Dok su se mještani u srpnju lani zabavljali na Đakovačkim vezovima, odnosno slavlju pola godine, lopovi su provalili u Corsu i Passat te uzeli ženske hlače i pečenu janjetinu i prasetinu vrijedne 900 kuna.

KRAO ‘UNIĆE’ DA BI SE U NJIMA VOZIO
Aleksa L. (20) iz Siska od rujna do prosinca prošle godine u Zagrebu je ukrao čak 30 Fiat Una. Vozio ih je po gradu dok ne bi ispraznio rezervoar, a potom bi ih ostavljao. Uhvatili su ga tijekom jedne provale.

NAKON UBOJSTVA POKRAO IH SUSJED
Nakon što je Stjepan Rošker u Križevcima zbog spora oko zemlje ubio četvero rođaka, njihov susjed G. P. provalio je u praznu kuću i ukrao motornu pilu. Potom je novinarima davao izjave o masakru.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jelena 09.04.2009.

    Hahaha! Dajte još ovakvih članaka! :)

  • thoMPson 08.04.2009.

    ne znan je li sposobniji taj lopov ili nasa policija.... 3 dana im tribalo za uvatit tog sposobnjakovica... jos im se samo triba i potpisat negdi...

  • njonjo 08.04.2009.

    svaka koka 1400 kuna , gdje se mogu nabaviti i ja bi uzgajao perad?

Komentiraj...
Vidi sve komentare