To je to što me zanima!

'Najljepše sestre Balkana' rano su jutros poginule u Švedskoj

Švedski mediji danas pišu o teškoj prometnoj nesreći u Gotheborgu u kojoj je poginulo četvero ljudi. Među njima su bile i dvije sestre, kćeri bivšeg pripadnika Specijalne jedinice MUP-a RBiH...
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći do koje je došlo jutros u četiri sata u Götheborgu poginulo je četvero ljudi. Među njima su Elma (19) i Irma Usto (20). 

One su kćeri Dženane i Midhata Uste Mirze, koji je u ratu bio pripadnik Specijalne jedinice MUP-a RBiH, a prijatelji i rodbina su ga zvali Čupo. Poslije rata odselio je u Švedsku gdje živi i radi, piše Espreso

- Obje su u travnju trebale doći u Sarajevo s ocem za Dan policije, a već su i rezervirale karte, rekao je u telefonskom razgovoru za Faktor Alija Usto, djed preminulih djevojaka, koji je napomenuo da su roditelji Elme i Irme i dalje u bolnici, gdje im je i rečeno da su im kćeri preminule. 

Policija je dojavu o nesreći primila oko 4:07 sati, nekoliko minuta nakon što se automobil s četvero putnika zabio u betonski stup na autocesti E20 Olskroksmotet koja prolazi kroz Götheborg. 

Uzrok nesreće najvjerojatnije je skliska cesta i neprilagođena brzina. Policija također traga i za osobom koja je naišla na nesreću, snimila razbijeni automobil i otišla. 

Idi na 24sata

Komentari 163

  • Popy_1 18.02.2020.

    Nemojte se rugat. Ruglo te stigne. Rip

  • libeluli 18.02.2020.

    Žao mi je svih poginulih, pogotovo mladih...a tekst uopće je obično smeće..."naj...., naj....s prostora Balkana"!

  • mile980 18.02.2020.

    Pokoj vjecni ovim jadnim curama.. a mozda je neka karma biti zapovjednik specijalne jedinice i poslije rata tako daleko otic iz drzave u kojoj si bio zapovjednik da spasis svoju djecu od necega.,on zna razlog zasto je cak tamo otisao a ja sam kao djete bio u ratu i dobro znam da su vecina zapovjednika prljali ruke.. nakraju ubio svoju djecu.. ja stalno kazem da ina nesto iznad nas.nevjernici kazu sudbina a vjernici bog ali svejedno nesto iznad nas smrtnika ima sto je daleko naj jace.

Komentiraj...
Vidi sve komentare