To je to što me zanima!

Najpoznatija zviždačica sada fućka za pravaše: Želi u Sabor

Vesna Balenović kandidirat će se na listi HSP AS-a Pere Ćorića. Kaže da će kao zastupnica zaštititi zviždače. ‘Neuspjeha se ne plašim. plašit ga se trebaju oni koji godinama lažu’, kaže Balenović
Vidi originalni članak

Nakon Udruge Franak u politički ring ulazi i najpoznatija hrvatska zviždačica Vesna Balenović. Odazvala se pozivu HSP-a AS Pere Ćorića i Domovinske koalicije da uđe na na njihovu listu.
- Zviždači ne trebaju zaštitu tražiti povlačeći političare za rukav, već pozivajući se na Zakon o zaštiti zviždača. Sabor je mjesto gdje se donose zakoni i zato smatram da ću se s te pozicije najučinkovitije boriti za prava zviždača i građana - objašnjava razloge ulaska u politiku.

Iako stranke imaju problema s popunjavanjem kvota žena na listama, Balenović je uvjerena da je pravaši nisu zvali zbog toga.
- U političkom životu prisutnost žena nije dovoljna i često se svodi na formalnu ulogu. Vjerujem da HSP AS želi promjene u Hrvatskoj i da me nisu pozvali zbog statistike. Vjerujem da žele pružiti podršku mojem dosadašnjem uspješnom i beskompromisnom radu na zaštiti zviždača i borbi protiv kriminala i korupcije - rekla nam je. Balenović će se naći visoko na listi u I. izbornoj jedinici, no nije članica stranke već ide kao nezavisna.

- Moj jedini uvjet je pravedna i poštena Hrvatska, u kojoj nema razumijevanja za kriminal, niti kompromisa i suživota s korupcijom. Vođe pojedinih stranaka očito nisu spremne za takvu suradnju, jer bi se u slučaju mog angažmana morali odreći nekih svojih stranačkih perjanica. HSP AS s time očito nema problema - zaključila je Balenović.

Kaže da je druge stranke nisu zvale jer nemaju snage podržati njenu borbu protiv korupcije i kriminala.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • ichbin2 01.08.2016.

    kao da budu ona 2 teletabisa ušla u sabor, pa ako je htjela u sabor trebala je u neku ozbiljniju stranku ići

  • KronicarVremena 01.08.2016.

    Sve ovo oko Pere Ćorića i Tepeša je za povijest........ i da se otamo ne vraća...

  • lokal patriota 01.08.2016.

    Jel ona zviždi ili fućka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare