To je to što me zanima!

Najseksi Hrvatice: Pogledajte zašto smo izabrali baš njih...

TKO JE PREUZEO 'KRUNU'? U novom broju 24Expressa saznajte koja je djevojka obilježila ovu godinu i pokazala da je dostojna nositi titulu najseksi cure u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Nakon što smo lani Žanamari Lalić proglasili najseksepilnijom, ove godine je do posljednjeg trenutka bilo neizvjesno tko će preuzeti 'krunu'. Koja je najuspješnija, najkarizmatičnija, najfotogeničnija i najeksponiranija žena u Hrvatskoj? Priznajemo, teško nam je bilo odlučiti se između Nikoline Pišek, Ree Matas, Maje Marinić, Mirande Viđak, Antonije Mišure, Fani Čapalije, Ecije Ivušić, Ane Gruice, Petre Dugandžić te Maje Lene, Mije Begović i Marijane Čvrljak.

U novom broju 24sataExpress koji izlazi u četvrtak pogledajte koja je djevojka obilježila ovu godinu i pokazala da je dostojna nositi titulu najseksi cure.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • 23.12.2011.

    Za Reu Matas mogu reči da je prirodno zgodna.Njena je baka imalla vikendicu u mom mjestu i družila sam se s njom.Oduvijek je bila slatka,a kad je narasla bila je zgodna.

  • deadmau5 22.12.2011.

    bože tolko lijepih hrvatica i mi moramo gledat ove napumpane fufice koje bi sve dale za novac... čast izuzecima, al malo ih je !!! a tko je radio odabir najseksi hrvatica je totalno specijalan i nema ukusa!

  • Alejandro-RobertoDeen 22.12.2011.

    mora da se šalite!? možeš na jednoj ruci izbrojat koliko ih je sexy rvatica... Da Zmija Begovic ako je ona sexy onda u ...rac nek ide sve... ova Sanja Dagan je cila umjetna ma prestrasno di ih nađu???

Komentiraj...
Vidi sve komentare