To je to što me zanima!

Najsiromašniji predsjednik na svijetu dobit će nasljednika

Jose Mujica zbog reformi svom nasljedniku ostavlja zemlju s manje siromašnih i beskućnika. Zbog skromnosti prozvali su ga najsiromašnijim predsjednikom
Vidi originalni članak

Prema anketama, u Urugvaju će nakon petogodišnje stanke predsjednički mandat dobiti Tabare Vazquez. U nedjelju je drugi krug izbora. 

Jose Mujica zbog reformi svom nasljedniku ostavlja zemlju s manje siromašnih i beskućnika. Zbog skromnosti prozvali su ga najsiromašnijim predsjednikom na svijetu. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • CUKRENA. 29.11.2014.

    Ako ovaj novi, Tabare bude ko on biće im dobro, bude li ko naši, naebali su....

  • Moslavka 29.11.2014.

    E pa ovaj predsjedinik i Papa su najbolji uzor u svijetu. Zasto se nasi politicari i drugi u svijetu ne drze njihovih primjera? Svi gledaju da namaknu sto vise u njihove banke, a ne gledaju gladne, beskucnike i bolesne. Onda opet su tamo "heroji" koji igraju nogomet i ostale sportove. Da oni dadu samo deset procenti siromasnima, poklone novac udovicama i djeci koji dnevno gladuju, cijeli svijet bi bio bolji. Za malo vremena ne bi bilo gladi i umiranja. Sramota svima bogatasima i onima koji hoce postati bogati na sve nacine kako mogu. Ja sam sama, nemam puno novaca. Puno puta nemam da spojim pocetak mjeseca sa krajem ali svaki mejsec pomazem onima koji imaju manje od mene. Neka mi bog dade snage da do mojeg zadnjeg dana mogu pomoci ljudima i zivotinjama koji trebaju pomoc.

  • tomas9d 29.11.2014.

    Da je malo vise ovakvih Mujica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare