To je to što me zanima!

Najstarija rodilja na svijetu umire jer ju je beba iscrpila

Indijka je rodila sa 70 godina. Tvrdi da nije znala koliki je rizik roditi u toj dobi. Njena kći ima godinu i pol, a ona nema snage ni da ju uzme u naručje
Vidi originalni članak

Indijka Rajo Devi Lohan (72) iz Baddhu Pattija preslaba je zbog komplikacija nakon kontraverzne trudnoće do koje je došlo umjetnom oplodnjom. Rodila je djevojčicu Naveen prije 18 mjeseci.
- Cijeli život sanjala sam o tome kako ću imati dijete. Nije mi važno jesam li bolesna. Samo mi je bilo bitno da doživim majčinstvo - rekla je tada Rajo Devi Lohan koja sada nema dovoljno snage ni da primi u naručje svoje dijete. Ona i suprug Balla (73) su farmeri i kažu kako nisu razumjeli koje su opasnosti od umjetne oplodnje u tako kasnoj dobi. Par se zadužio 2000 funti kako bi platili umjetnu oplodnju.
- Bila sam zdrava, a sada sam bolesna - rekla je majka koja je rodila na carski rez. Nakona poroda imala je nekoliko unutarnjih krvarenja jer joj je maternica pukla na više mjesta. Odstranili su joj i cistu veličine naranče s jajnika. Nakon operacija nije se oporavila i sada svakodnevno pije lijekove protiv bolova. Udala se s 15 godina. Kako godinama nisu mogli postati roditelji, Bala je čak oženio i Rajinu mlađu sestru Om Pati (60), no ni ona mu nije mogla roditi nasljednika. Sada se sestra brine o maloj Naveen. Dr. Anurag Bishnoi uvjerava kako njezini zdravstveni problemi nemaju nikakve veze s trudnoćom.
- Iako se njezino zdravlje pogoršava, barem će umrijeti u miru - rekao je liječnik. Ipak stručnjaci tvrde da se svaka žena koja rađa u viskoj životnoj dobi izlaže stravičnom riziku.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • torcida_dinamo 14.06.2010.

    bas su slatki :DDD

  • Gatsby 14.06.2010.

    Svaki komentar na ovaj debilizam je suvišan. Razumljiva je gesta ovih primitivnih ljudi ali ne shvaćam kretene koji su sve to dozvolili i odradili za usranih 2000 funti.

  • daca95 14.06.2010.

    jadno to dete :///

Komentiraj...
Vidi sve komentare