Obavijesti

News

Komentari 19

Najstarija rodilja na svijetu umire jer ju je beba iscrpila

Najstarija rodilja na svijetu umire jer ju je beba iscrpila
1

Indijka je rodila sa 70 godina. Tvrdi da nije znala koliki je rizik roditi u toj dobi. Njena kći ima godinu i pol, a ona nema snage ni da ju uzme u naručje

VIDEO

Indijka Rajo Devi Lohan (72) iz Baddhu Pattija preslaba je zbog komplikacija nakon kontraverzne trudnoće do koje je došlo umjetnom oplodnjom. Rodila je djevojčicu Naveen prije 18 mjeseci.
- Cijeli život sanjala sam o tome kako ću imati dijete. Nije mi važno jesam li bolesna. Samo mi je bilo bitno da doživim majčinstvo - rekla je tada Rajo Devi Lohan koja sada nema dovoljno snage ni da primi u naručje svoje dijete. Ona i suprug Balla (73) su farmeri i kažu kako nisu razumjeli koje su opasnosti od umjetne oplodnje u tako kasnoj dobi. Par se zadužio 2000 funti kako bi platili umjetnu oplodnju.
- Bila sam zdrava, a sada sam bolesna - rekla je majka koja je rodila na carski rez. Nakona poroda imala je nekoliko unutarnjih krvarenja jer joj je maternica pukla na više mjesta. Odstranili su joj i cistu veličine naranče s jajnika. Nakon operacija nije se oporavila i sada svakodnevno pije lijekove protiv bolova. Udala se s 15 godina. Kako godinama nisu mogli postati roditelji, Bala je čak oženio i Rajinu mlađu sestru Om Pati (60), no ni ona mu nije mogla roditi nasljednika. Sada se sestra brine o maloj Naveen. Dr. Anurag Bishnoi uvjerava kako njezini zdravstveni problemi nemaju nikakve veze s trudnoćom.
- Iako se njezino zdravlje pogoršava, barem će umrijeti u miru - rekao je liječnik. Ipak stručnjaci tvrde da se svaka žena koja rađa u viskoj životnoj dobi izlaže stravičnom riziku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.