To je to što me zanima!

Najstarijoj Zagrepčanki na dar dao tortu i nahranio je

Gradonačelnik Bandić Doru Sukanec je darivao košarom punom voća i tortom. Raspoložena baka zapjevala je i pokazala da je i dalje u formi
Vidi originalni članak

Nikamo mi se ne žuri, neka ide tko hoće, meni je ovdje dobro, našalila se u srijedu Dora Sukanec, najstarija Zagrepčanka na svoj 106. rođendan. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posjećuje je svake godine od njena 100. rođendana pa ga je baka pitala: “Koliko buš mi još torta donesel?”. Dora je već 50 godina u mirovini. Radila je 33 godine u tvornici alkohola kao kušačica. Ostatak radnih godina provela je u tvornici olovaka i baterija. Ima troje unučadi, osam praunuka i  šukununuka. Vidi bez naočala, sama hoda i nema problema sa snom.
- Baka ima točno dvostruko više godina od mene. Dabogda i meni došli na 106. rođendan - rekao je gradonačelnik. Dori ove godine nije darovao poljubac u usta, ali ju je hranio tortom i brisao usne salvetom. Darivao ju je hladnjakom, košarom punom voća i tortom. Raspoložena baka zapjevala je “Lijepu našu” te se naglo ustala i provježbala uz komentar: “Vidite da me ništa ne vuče”.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bjele 05.02.2009.

    A I OVOG BANDICA TREBA VISE SMENIT MAJKE MI

  • ledena 666 04.02.2009.

    kak je taj Bandi dobrica ...čudo

  • Dora 04.02.2009.

    1. Bože me sačuvaj da proživim toliko godina. 2. Bože me sačuvaj Bandića i njegovih \"darova\".

Komentiraj...
Vidi sve komentare