To je to što me zanima!

'Najveća kazna za Šešelja je to što postoji neovisna Hrvatska'

O divljaštvu Vojislava Šešelja, koji se danas javno pohvalio kako je gazio hrvatsku zastavu u srpskom parlamentu, oglasila se i hrvatska predsjednica...
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović priopćenjem je komentirala odlazak predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića iz Beograda nakon skandaloznog ponašanja srpskih radikala.

- Odluka predsjednika Hrvatskog sabora o prekidu službenog posjeta Srbiji bio je jedini mogući odgovor na divljaštvo osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja. Njegovo gaženje hrvatske zastave izraz je nemoći predvodnika poražene zločinačke politike koja je donijela mnoga zla hrvatskom narodu, uključujući Hrvatima u Vojvodini. Njemu i takvima najveća je kazna postojanje neovisne hrvatske države i potpuni slom projekta Velike Srbije.  Pozdravljam reakciju najviših dužnosnika Republike Srbije i izražavam nadu da ovaj događaj neće pokvariti napredak u odnosima naših država koji smo postigli u posljednjih nekoliko mjeseci - stoji u priopćenju predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • andro24 19.04.2018.

    Najveća kazna za seselja je što su neslavno izgubili rat. I to i glavom i bradom od Hrvata.

  • Wiga 24_500 19.04.2018.

    Najveća kazna za Šešelja je što želi doći u Hrvatsku a ne smije.

  • Le...Go... 19.04.2018.

    Ne slažem se sa njom i ne vjerujem joj ništa , ali za ovu rečenicu: "Najveća kazna za Šešelja je to što postoji neovisna Hrvatska", joj skidam kapu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare