To je to što me zanima!

'Najveći problem bio je manjak točnih informacija, i gotovine'

Zbog načina na koji se upravljalo Agrokorom gdje je sve bilo centralizirano oko gospodina Todorića, za nas je biio najveći problem nedostatak informacija i naravno gotovine, izjavio je Alastair Beveridge
Vidi originalni članak

Roll up kredit za sanaciju dugova Agrokora na koje kompanija plaća visoke kamate trebao bi biti refinanciran najkasnije do početka svibnja, izjavila je zamjenica izvanrednog povjerenika Irena Weber na konferenciji za menadžere posvećenoj restrukturiranju velikih kompanija.

Bila je to ponovno prilika da se okupe sudionici restrukturiranja Agrokora, savjetnici za restrukturiranje, izvanredna uprava te oni koj su sudjelovali u izradi lex Agrokora, javlja HRT. 

- U manje od godinu dana imat ćemo novu Agrokor Grupu gdje će i dalje raditi većna zaposlenih. Imat ćemo tvrtku koja će biti još profitabilnija, s prihvatljivom visinom duga koji je i dalje visok, ali na tome ćemo raditi idućih godina - izjavio je  izvanredni povjerenik u Agrokoru Fabris Peruško

- Zbog načina na koji se upravljalo Agrokorom gdje je sve bilo centralizirano oko gospodina Todorića, za nas je bio najveći problem nedostatak informacija i naravno gotovine. U restrukturiranju, odluke se trebaju brzo donositi, a dobru odluku možete donijeti samo na temelju točnih informacija, a njh nismo imali - izjavio je Alastair Beveridge, jedan od izvršnih direktora AlixPartnersa.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • NivesG 27.02.2019.

    Manjak točnih informacija? Bili ste bahati, preuzeli sustav i iz njega isisavali sto je i todoric rasio ne obaziruci se ninašta. Nije to bio manjak točnih informacija nego njihovo zanemsrivanje i krađa neslućenih razmjera. Apokalipsa je odgođena ali dolazi.

  • mestar 27.02.2019.

    Naj veci problem je nerad, neproduktivnost, lazna papiorologija za prekrivanje istinnskog stanja bankovnog racuna i prekrivanje lopovluka od drzavnih revizijskih institucija.Tko drugi gubi nego drzava.

  • maxim m 26.02.2019.

    nek je za borgove bilo...gotovine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare