To je to što me zanima!

Nakon incidenta s nebinarnim plivačem na bazenu, njemački grad dopustio plivanje u toplesu

Osoblje bazena, koje je percipiralo posjetitelja kao ženu, izrazilo je da je osoba prekršila pravila bazena
Vidi originalni članak

Sportski odbor u gradu Göttingenu u središnjoj Njemačkoj glasovao je da dopusti plivanje u toplesu tijekom tjedna nakon što je nebinarni plivač pokrenuo raspravu o toj problematici.

Rasprava koja je dovela do odluke počela je u kolovozu 2021. godine, kad je nebinarna osoba došla na plivanje u toplesu. Osoblje bazena, koje je percipiralo posjetitelja kao ženu, izrazilo je da je osoba prekršila pravila bazena.

Kao rezultat, plivanje u toplesu bilo je dopušteno vikendima na četiri gradska bazena ranije ove godine. Veliki broj plivača bio je sretan s opcijom kupanja u toplesu, rekao je u petak glasnogovornik grada.

Grad nije prijavio incidente od te promjene u svibnju. Procjenjuje se da je četiri do pet osoba više dnevno iskoristilo prednost novih pravila, rekao je glasnogovorik. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 24h user1 30.10.2022.

    Nek si bude nebinarni doma, u javnom prostoru kao sto su bazeni nek se pridrzava pravila. Ako imas s!se, smatrao se zenskom ili nebinarnim, pokrij ih. Jer ako si nebinarni, onda isto tako mozes zahtjevat i da gace ne nosis, jer eto, nemas spol itd… Bolesno. Svijet je postao uzasno podlozan bolesnim trendovima koji skoro uvijek potjecu iz SAD-a, a najzalosnije je sto se zakonski takvima dozvoljava takvo nesto, i da samim time onda utjecu na druge i polako ali sigurno civilizacija ce otic u q.rac.

  • RazjareniBik 30.10.2022.

    Svijet je postao bizaran

  • UvijekIznova 30.10.2022.

    Ode Njemacka u klinac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare