To je to što me zanima!

Nakon Ine, odlučio i Tifon: Zbog vladine odluke premium goriva prodavat ćemo do isteka zaliha

Obavještavamo kupce da će opskrba gorivima EVO Eurosuper 95, EVO Eurodiesel i Eurodiesel plavi biti kontinuirana i neometana dok ćemo premium goriva prodavati do isteka zaliha, objavili su iz Tifona
Vidi originalni članak

Nakon što su iz Ine izvijestili da će zbog vladine Uredbe o ograničenju cijena goriva svoja premium Class Plus goriva prodavati do isteka zaliha, sada su to najavili i iz Tifona.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti: 

16. listopada na snagu je stupila Uredba Vlade RH o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata. Nastavno na to, obavještavamo kupce da će opskrba gorivima EVO Eurosuper 95, EVO Eurodiesel i Eurodiesel plavi biti kontinuirana i neometana, dok će se naša premium goriva, EVO Eurosuper 100+ Premium i EVO Eurodiesel Premium prodavati do isteka postojećih zaliha. 

Podsjećamo, sva naša EVO goriva sadrže aditive, no u premium gorivima njih ima više. Upravo na taj segment goriva odredbe propisane Uredbom imaju značajan negativan efekt, čime direktno nepovoljno utječu i na cjelokupno poslovanje, što za posljedicu ima privremenu obustavu opskrbe prodajnih mjesta premium gorivima.

VISOKE CIJENE INA će prodavati Class goriva do isteka zaliha: 'Uredba Vlade će imati negativan utjecaj na nas'

Nadamo se skorom stabiliziranju situacije, a za sve novosti pratite naše službene kanale.

Podsjetimo, to je najavila i Ina prije nekoliko dana.

- Nastavno na Uredbu Vlade RH o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata, Ine će svoja premium Class Plus goriva (Eurodiesel Class Plus, Eurosuper 95 Class Plus, Eurosuper 100 Class Plus) prodavati do isteka zaliha - stoji u njihovom priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • jožek2 18.10.2021.

    Sve je to igra HDZ -a i plenkana, najprije podignu cijene u nebo a onda mrvicu spuste i kaže Plenkošenko da vode brigu o siromašnim a narod u deliriju kako ima dobrog i humanog premijera, a njihove marže su najveće u EU pa čak i u svijetu, Imamo hdz rvackuuu ! !

  • komparator 17.10.2021.

    Da napadnemo Mađarsku ?

  • škorpion1980 17.10.2021.

    Onaj ko je blizu ima i preko pumpi

Komentiraj...
Vidi sve komentare