To je to što me zanima!

VIDEO Pripadnici GSS-a stigli su do ozlijeđene Hrvatice koja visi na stijeni na planini Velež u BiH

Kako smo ranije objavili, u akciju je bio uključen helikopter, no nakon više desetaka pokušaja da dođe do ozlijeđene žene, nisu joj uspjeli prići
Vidi originalni članak

Još uvijek je u tijeku akcija spašavanja Hrvatice koja visi na planini Velež u BiH. Kako smo ranije objavili, u akciju je bio uključen helikopter, no nakon više desetaka pokušaja da dođe do ozlijeđene žene, nisu joj uspjeli prići. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dali smo sve od sebe, napravili više od 20 trčanja, ali ne možete prići. Ovo su okomite stijene. Nismo mogli prići. Imao sam puno akcija i uvijek pokušavam dati maksimum, ali ovdje ne možemo ništa - rekao je ranije direktor helikopterskog servisa Boban Kusturić za portal Srna.rs.

POGLEDAJTE VIDEO: HRVATICA VISJELA SA STIJENE U MOSTARU

VELIKA AKCIJA SPAŠAVANJA U BIH VIDEO Ozlijeđena Hrvatica visi na stijenama na planini Velež, helikopterom pokušavaju prići

Planinari iz Gorske službe spašavanja uspjeli su doći do unesrećene te će ju pokušati spustiti vertikalno niz stijene u specijalnim nosilima, doznaje Avaz, nakon čega će ju vozilom prebaciti u bolnicu. Žena navodno ima ozlijede ruke i grudnog koša. 

- 40 ljudi je već gore, još 40 stiže, a 20 spasilaca je u pripravnosti. Ovdje su sve gorske službe spašavanja koje su bile na raspolaganju, a akciju vodi Nadin Kevelj iz GSS Mostar - kazao je  Emil Balavac iz GSS-a Jablanica za Avaz.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 126

  • jurekcmok 29.05.2023.

    Nikad svatit te avanturiste u ekstremnim sportovima!!! Ludilo je to!! Ako vec oces gubit kile i dane, trci po livadama, ili se penji na brdasca po Zagorju!! Nije ovo za amatere a ako si profi , onda znas da spasavanje kosta desetine hiljada EUR< neki i nekretnine prodavaju da plate pomoc!!!

  • jurekcmok 29.05.2023.

    Treba spasavati svakoga ali mu to kasnije i naplatit, ono iz ludosti se dovede u tragicno stanje pa nek drzava tj. svi mi placamo desetine hiljada eura po takvoj akciji!!

  • leo55_1 29.05.2023.

    besposleni popovi jarce krste tako i ova žena. sad joj lipo naplatiti uslugo za spašavanje sve do centa pa neka se I dalje penje

Komentiraj...
Vidi sve komentare