To je to što me zanima!

Nakon šest godina: Jedna litra Eurosupera 95 manje od 9 kn!

To je posljedica pada cijena nafte na svjetskim tržištima. Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak rekao je da država prati cijene goriva te da će po potrebi reagirati
Vidi originalni članak

Benzinska goriva će od ponoći biti jeftinija za 30 lipa po litri, a dizelska za 28 lipa po litri, piše Večernji list. Tako bi cijena Eurosupera 95 na benzinskim crpkama INA-e od ponoći trebala biti 8,80 kuna. Nova cijena eurodizela bi trebala biti 8,46 kuna. 

Zadnji puta je cijena benzina bila ispod 9 kuna u srpnju 2008. godine.

To je posljedica pada cijena nafte na svjetskim tržištima. 

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak rekao je da država prati cijene goriva te da će po potrebi reagirati. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • BitceboljeNE 24.12.2014.

    Prije 18 godina litra gorivo je bilo 4 kn a place su se vrtili 2500-3000kn mjesecno danas iste place ali sve se skupilo kakva ekonomija !??. Danas imamo toliko nezaposleni ljudi, toliko visak radnici u nekim firme koju nista ne radu a najvise su politicari i drzavni sluzbenici....i mi cemo voditi neku ekonomiju nama bi bilo pametno da zamjenamo cijelu nasu vladu za 3 Svedana ili Njemca...Hrvatska je zemlja bez rezultati a konacni rezultat ce biti bankrot!!!!

  • Freya 23.12.2014.

    Kada sam neki dan otisla natociti gorivo, prvo sam mislila da je neka sala.... a gle, diesel ispod 9 kn... ma tko bi rekao? :))

  • siroće 23.12.2014.

    neka samo pada i još je to previsoka cijena !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare