To je to što me zanima!

Nakon skandaloznog suđenja masovno objavljuju slike tangi

Optuženi za silovanje tinejdžerice oslobođen je optužbe nakon što je njegova odvjetnica na sudu pokazala čipkaste tangice koje je nosila žrtva, aludirajući da si je žrtva sama kriva kad nosi takvo rublje. Reakcije su žestoke
Vidi originalni članak

Tange kao dokazni materijal na suđenju zbog silovanja tinejdžerice Lindsay Armstrong u Irskoj izazvale su val prosvjeda i erupciju negodovanja na društvenim mrežama.

Korisnici društvenih mreža počeli su masovno na društvenim mrežama objavljivati fotografije čipkastih tangi uz hashtag #Thisisnotconsent (u prijevodu: Ovo nije pristanak na seks). 

Prosvjedi su se preselili i na ulice irskog grada Corka, gdje su prosvjednici nosili transparente na kojima je pisalo: 'Samo DA znači DA', 'Ako nešto nosim, ne znači da izazivam' 'Gdje je dokaz da bakine gaće sprečavaju silovanja', a cijeli je grad ukrašen tangicama svih boja i veličina.

Podsjetimo, odvjetnica optuženog Elizabeth O’Connell u sudnici je izjavila da je 17-godišnjakinja na sebi imala čipkaste tanga gaćice i pokazala ih u sudnici. 

 - Gledajte što je imala na sebi. Nosila je čipkaste tanga gaćice - izjavila je odvjetnica. Odlukom suda, 27-godišnjak je nakon toga oslobođen optužbe. 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ŠtangaŽelezni 16.11.2018.

    Nosiš tange i dobiješ ličko rukovanje i nikom niš jbt kaj je to stvarno u Irskoj e ljudi kam vi bežite zgleda da i tam ni niš puno bolje pravosuđe aj bok

  • patagonija1 16.11.2018.

    Uvesti formulare. Prije pristanka. Sa podacima npr.: zeljena poza, dimenzije, sa ili bez kon...a...i sve po zakonu

  • patagonija1 16.11.2018.

    Jos malo pa ce musko napismeno morati imati pristanak na sex. Cno na bjelom. Inace nein.

Komentiraj...
Vidi sve komentare