To je to što me zanima!

Nakon što su poništili natječaj, za petrinjske poduzetnike dodatnih 100 milijuna kuna

radi se o natječaju koji je Tramišak poništila zbog najbržeg prsta, a koji je trebao iznositi 15 milijuna kuna. Osim povećanja alokacije, novi poziv neće ići po principu najbržeg prsta nego po kvaliteti programa
Vidi originalni članak

Vlada je na sjednici usvojila odluku o davanju suglasnosti na povećanje alokacije Specifičnog cilja 9b1 u okviru Prioritetne osi 8, Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“ u svrhu provedbe programa za poduzetnike na području Grada Petrinje.

Umjesto 15 milijuna, povećava se alokacija na 115 milijuna kuna

Cilj programa je, istaknula je ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Nataša Tramišak,  smanjenje regionalnih razlika, socijalne nejednakosti, isključenosti i siromaštva na depriviranim područjima. 

- U svrhu provedbe programa za društvenu i gospodarsku revitalizaciju potpomognutih područja Sisačko-moslavačke županije pogođenih potresom,  Ministarstvo će objaviti novi poziv na dodjelu bespovratnih sredstava „Podrška razvoju poduzetništva u Gradu Petrinji“ - faza II, a alokacija poziva iznositi će 115 milijuna kuna - istaknula je. 

Inače, radi se o natječaju koji je Tramišak poništila zbog najbržeg prsta, a koji je trebao iznositi 15 milijuna kuna. Osim povećanja alokacije neće ići po principu najbržeg prsta nego po kvaliteti programa.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare