To je to što me zanima!

Nakon sudara auto završio na krovu i iščupao semafor

Netko je od vozača prošao kroz crveno. Caddy je udario u bok auta i prevrnuo ga na krov, a iz njega su izašli mladić i djevojka, priča čitatelj
Vidi originalni članak

Vozač je vozio Caddy Martićevom. Osobni automobil je išao Bauerovom. Obojica su bila u punoj brzini, rekao nam je čitatelj 24sata Mirko Babić koji je snimio prometnu nesreću u Zagrebu na križanju Martićeve i Bauerove u nedjelju oko 22 sata.
- Netko je od dvojice vozača prošao kroz crveno na semaforu, no ne znam tko. Caddy je udario u bok Peugeota 407 s vozačeve strane. Od siline udarca auto se prevrnuo na krov. U naletu je izbio semafor, koji je radio iako je pao na cestu - kaže čitatelj. Mladić i djevojka izvukli su se iz prevrnutog automobila.
- Bili su šoku. Stali su sa strane i čekali Hitnu pomoć i policiju. Nisam vidio jesu li oni ili vozač Caddya ozlijeđeni - dodaje Mirko.
Iz Policijske upravre zagrebačke kažu da su vozač Caddyja I.s: (35) i vozačica Peugeota  S. K. (41) dali kontradiktorne izjave pa ne znaju okolnosti nesreće. Nitko nije ozlijeđen, rekli su.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare