To je to što me zanima!

Nakon svađe u prometu autom se zabio u mladića na biciklu

Zagreb: 64-godišnjak koji je upravljao autom, namjerno je naletio na mladića na biciklu. Kako policija navodi, prvo je došlo do svađe oko prometa, a zatim je vozač naletio na 27-godišnjaka dok je bio na zebri
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija uhitila je vozača (64) koji je u nedjelju navečer automobilom namjerno naletio na mladića dok je biciklom išao preko zebre.

Kako su izvijestili, dvojac se prije posvađao u prometu, a sve se odvilo na Trnju, u Lastovskoj ulici. Kad se 27-godišnjak krenuo biciklom voziti preko pješačkog prijelaza, muškarac je Opelom naletio na njega. 

Na mjesto nesreće izašla je i Hitna pomoć te je mladiću s bicikla pružena pomoć. Policija navodi da je mladić lakše ozlijeđen. 

Osumnjičeni je uhićen i u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • raven1 25.10.2021.

    64 godina, umjesto glave - tikva. zar se ovo nije moglo pristojnije riješiti ?

  • kritičar1 25.10.2021.

    ako je suditi po članku šofer kombija je u na silu pokušao pokazati ko je jači.iako je u pravu,jer biciklist se nesmije voziti po pješačkom,tak se to ne rješava

  • gdejepecat 25.10.2021.

    Nažalost prometna kultura je na dnu. U prometu je većina divlja, pretječu, "žmigavci" ne postoje, prolasci na crveno nisu nikakva rijetkost, pretjecanje po zaustavnoj traci i sl., parking na invalidskim mjestima, jurnjava ulicama, mobiteli u rukama vozača za vrijeme vožnje, šminkanje na semaforu, vožnja po tramvajskoj pruzi, taksisti svih boja za koje ne postoje pravila... Dotakli smo dno! A rezultat su ovakvi okršaji, kojih je sve više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare