To je to što me zanima!

Nakon svađe, pijan je prema supruzi ispalio nekoliko hitaca

Jabukovac kod Petrinje: Muškarac (61) je, srećom, promašio suprugu (66), te ona nije ozlijeđena. Policija je prijavila muškarca, te ga smjestila u pritvor na 30 dana
Vidi originalni članak

Policajci PU sisačko-moslavačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom zbog sumnje da je iz pištolja koji je ilegalno posjedovao prema svojoj 66-godišnjoj supruzi ispalio nekoliko hitaca i tako počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Istragom je utvrđeno da se muškarac u petak 20. ožujka oko 17 sati u mjestu Jabukovac kod Petrinje pod utjecajem 1,56 promila alkohola posvadio sa suprugom. Nakon verbalnog sukoba na ulici ispred kuće i u dvorištu, prema njoj je ispalio nekoliko hitaca iz pištolja. Srećom, nije ju ozlijedio.

Kazneno je prijavljen i za nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari te zbog prijetnje. Ispitan je pred ŽDO u Sisku te na mjesec dana pritvoren u istražni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Jeronim Beethoven 23.03.2015.

    Na Baniji i Kordunu zaje..ni ljudi. Kad je u pitanju žena oružje radi. Za onog što je prošle godine zaklao onu dvojicu zbog cure svi misle da je u pitanju nacionalni sukob - ma ne, samo je u pitanju žensko.

  • Fenix7 23.03.2015.

    Ovi 60+ postali jako rabijatni ovih dana. Nešto je divlje u zraku???

  • babo0079 23.03.2015.

    i eto onda je alkohol legalan a najveće zlo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare