To je to što me zanima!

Nakon velikog ruskog napada na Ukrajinu Poljska podignula avione: Stalno pratimo situaciju

Kako javlja ukrajinska Pravda, u napadu na Kijev ozlijeđeno je devet ljudi, u Harkivu je pogođen vrtić i nekoliko zgrada...
Vidi originalni članak

Zbog velikog ruskog napada na Ukrajinu Poljska je danas podignula svoje ratne zrakoplove, objavio je na društvenim mrežama Operativni zapovjedni centar poljskih oružanih snaga.

TIJELA LEŽE PO ULICAMA Rusija: Ukrajinci su granatirali tržnicu u Donjecku, ubili su najmanje 25 ljudi, ima ranjenih

- Upozoravamo da su poljsko i savezničko zrakoplovstvo aktivirani, što može dovesti do povećanih razina buke, posebno na jugoistoku države - stoji u njihovoj objavi. 

Dodaju kako su "pokrenute  sve potrebne procedure za osiguranje sigurnosti poljskog zračnog prostora i situacija se kontinuirano prati", piše Ukrinform.

NAJVEĆE VJEŽBE DOSAD Rusija: Vježbe NATO-a Steadfast Defender označavaju povratak shemama hladnog rata

Kako javlja ukrajinska Pravda, u napadu na Kijev ozlijeđeno je devet ljudi, u Harkivu je pogođen vrtić i nekoliko zgrada...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Brucka 23.01.2024.

    Rusi su poznati po iscrpljivanju neprijatelja,ta im je taktika svaki put uspijela-već uveliko neki ruski experti najavljuju sirenje rata na Poljsku i Balkan-dok USA,UK i Australija će se pozabviti ratovima na bliskom istoku,Tajvanom itd-EU polako pada na koljena i ekonomski i svakako-Mađarska a nije iskljuceno i Italija će zeliti da vrate dijelove Jadrana,a SRB će dobiti ustupak ukoliko ih podrzava-Tako da gledajući povijest ona se nekako ponavlja!

  • xOOx 23.01.2024.

    al kad su im ukrajinci raketom ubili dva drzavljanina onda nije bilo potrebe hahha

  • A.P. 23.01.2024.

    Dokle će " pratiti  situaciju"  civili  ginu  svaki  da  a  zapad  "prati" ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare