To je to što me zanima!

Naletio na pješaka pa pobjegao: 'Nije ni stao, ni pozvao pomoć'

Policija moli sve svjedoke da se jave na 112, 192 ili dođu u policijsku postaju ako imaju bilo kakve podatke koji bi mogli pomoći pri pronalasku vozača i vozila
Vidi originalni članak

Nepoznati vozač je u četvrtak oko 17 sati automobilom udario pješaka na pješačkom prijelazi u Osijeku na raskrižju Ulice kneza Trpimira, Ulice Franje Kuhača i Ulica cara Hadrijana. 

Išao je iz smjera Baranje, a nakon što je udario pješaka nije se zaustavio niti pozvao pomoć, već je pobjegao s mjesta nesreće. Pješak je lakše ozlijeđen, rekao nam je glasnogovornik PU osječko-baranjske, Zoran Kon. 

Policija moli sve svjedoke da se jave na 112, 192 ili dođu u policijsku postaju ako imaju bilo kakve podatke koji bi mogli pomoći pri pronalasku vozača i vozila. 

Gospić: Autom udarila pješaka i pobjegla 

Nesreću sa sličnim ishodom je prouzročila djevojka (19) iz Gospića. Osumnjičena je da je oko 6.20 na Božić automobilom udarila policajca (52) koji je pješačio uz kolnik, pobjegla s mjesta nesreće, nije mu pomogla, a zatim se, u pratnji mladića (21) vratila i pokušala prikriti tragove. 

Policijska istraga je pokazala da je djevojka u rano jutro na Božić vozila automobil njemačkih registracija, no nije se kretala sredinom svoje trake. Prednjom desnom stranom udarila je policajca (52) koji je hodao uz kolnik. 

U ZADARSKOJ JE BOLNICI Gospić: Vozač je jurio autom, naletio na policajca i pobjegao

Nakon nesreće je djevojka, zajedno s mladićem, pobjegla s mjesta i nije pomogla policajcu. O nesreći nisu obavijestili ni policiju, ali su se zato kasnije vratili i s kolnika uklonili desni retrovizor koji je otpao tijekom sudara. 

Policajac je zadržan u Općoj bolnici u Zadru na liječenju. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • 28.12.2019.

    Ljudi, prestanite osuđivati ljude na temelju naslova koje kruže portalima, ne znate ni sto se dogodilo, ni o čemu je riječ, sačekajte malo prije nego li osudite ljude koje ne poznajete, sram vas bilo, priča ima daljnji tok koji još nije plasiran javnosti. Bitno da se napise naslov i odmah pljuvačka, a ni ne znate sto se točno dogodilo.

  • 28.12.2019.

    Za sve kockoglave koji se pitaju gdje je policija. Kad su u Ri lika 3x u danu pijanog zaustavili i 4. puta ga ispendrečili, mulicajci su bili krivi. Pa da mi se to kao mulicajcu desi, ne bi više nikad nikoga zauszavio.

  • 28.12.2019.

    Takvu stoku odmah skratiti za glavu, pogotove ove bahate bauštelce i uređivače noktiju koji su otišli u minken bojnu, a sad se prave da su Boga za jaja uhvatili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare