To je to što me zanima!

Naljutili Milinovića, nisu ga zvali na otvorenje spomenika: 'Ne pozvati župana je sramota!'

Ministrici kulture Nini Obuljen Koržinek rekao je da ne pozvati župana na ovakvo otvorenje je kao da na obljetnicu Oluje ne pozovete predsjednika ili premijera
Vidi originalni članak

Na otkrivanje spomenika Nikoli Tesli u Gospiću HSP-ova lokalna gospićka vlast nije pozvala ličko-senjskog župana Darka Milinovića.

No, on se sam pojavio jer, tvrdi, jedan je od najzaslužnijih za povratak Teslina spomenika u Gospić.

Kako javlja Dnevnik.hr, Milinović je prišao ministrici Nini Obuljen Koržinek i predstavio se da je Darko Milinović, Na njezino: "Bok Darko", Milinović je odgovorio da je on župan ličko senjski, A onda je nastavio:

- Znate, običaj je kad ministar dođe u nečiju kuću, onda da se i javi i župana pozdravi. Ovo je demokratska Hrvatska i ja sam iz kurtoazije došao vas pozdraviti, premda nisam dio protokola, ali mislim da je red pozdraviti - rekao je.

JOŠ DVA TAKVA U SVIJETU Tesla se vratio u Gospić: Čekali spomenik gotovo 30 godina

Gradonačelnik Gospića Karlo Starčević je rekao da je to isključivo kulturološko i znanstveno pitanje. No to nije zadovoljilo Milinovića

 - Ne pozivati župana je kao da na Oluju ne pozovete predsjednika ili premijera, to je sramota- rekao je Milinović te gradonačelniku čestitao na spomeniku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 05.05.2021.

    Pa se on pozvao sam,ajme koja bukva

  • jo2hn8ny 05.05.2021.

    To je samo dokaz da te smatraju bivšim nakon ovih izbora.

  • 05.05.2021.

    Licemjer, a nije ni prstom maknuo da se u ratu ne ruši i spaljuje Teslina kuća. Sada im je Tesla IN, a spalili su mu rodnu kuću jer je Srbin. Kakvi su to ljudi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare