To je to što me zanima!

Nansi Tireli preuzela Laburiste do sljedećih stranačkih izbora

Tireli je uz tek nekoliko suzdržanih glasova naslijedila Dragutina Lesara, koji je podnio ostavku nakon slabih rezultata stranke na izborima za Europski parlament
Vidi originalni članak

Baš kao što je bilo i najavljeno, Nacionalno vijeće Hrvatskih laburista imenovalo je u subotu Nansi Tireli vršiteljicom dužnosti predsjednika stranke.

Tireli će na tom mjestu ostati do unutarstranačkih izbora koji će najvjerojatnije biti održani do kraja godine, odnosno najkasnije do svibnja.

Tireli je uz tek nekoliko suzdržanih glasova naslijedila Dragutina Lesara, koji je podnio ostavku nakon slabih rezultata stranke na izborima za Europski parlament.

U subotu je najavila ozbiljnu pripremu za sljedeće parlamentarne izbore, te kazala da su Laburisti ozbiljna stranka koja ima svoje mjesto na političkoj sceni u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • BiH83 08.06.2014.

    Čestitke gđi. Tireli.Nadam se da ćete uspijeti prebroditi krizu u stranci i da je ona trenutna.Isto tako ovima što vašu stranku nazivaju "skladištarima" bih poručio da je ta funkcija u nekoj firmi jako časna.Stoga ne vidim razloga zašto se i neki skladištar ne bi smio baviti politikom.

  • jožek2 08.06.2014.

    Mislim da ta stranka uz Mirelu HolY i njen Orah mogle bi biti jedina alternativa ovima koji se glođu čak i između sebe i onim prošlim koji su opljačkali i poharali Hrvatsku više od i jednog okupatora do sada u Hrvatskoj povjesti.

  • feba 08.06.2014.

    Nemam običaj kritizirati ničiji fizički izgled ali Nansi kao da nema ni kap entuzijazma,radosti na licu.Obješena i tužna faca kao da dovoljno govori o stanju te stranke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare