To je to što me zanima!

Naoružana 'do zuba' upala u psihijatriju i oslobodila dečka

Njemačka: Žena je usmjerila oružje prema njegovateljima i naredila im da oslobode muškarca, inače osuđenog pljačkaša. U bijegu su, a policija je pokrenula potragu
Vidi originalni članak

Naoružana Nadja Lohja (22) oslobodila je u četvrtak Sirata Atesa (27)zatvorenika psihijatrijske ustanove Bedburg-Hau koja se nalazi u blizini njemačkog grada Kleve. 

Pljačkaš je upravo dolazio od liječnika i nalazio se ispred spomenute klinike. Uz njega su bili vozač i dva njegovatelja. Žena je oružje usmjerila prema njegovateljima i naredila im je da muškarca oslobode "lisica"

Par je onda pobjegao u Golfu koji su ukrali. U deset kilometara udaljenom Gochu prouzročili su prometnu nesreću. Izašli su iz vozila i dalje nastavili pješice. Pobjegli su prema obližnjim kućama. Policija ih tražiU potragu je uključen i helikopter, piše Bild. 

Nadja je bila Atesova pomagačica u jednoj od pljački. Ates je u klinici od studenog 2014. godine. On je zbog teške pljačke i iznude osuđen na šest i pol godina zatvora. Završio je u zatvorskoj bolnici zbog ovisnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 168

  • kung fu panda 22.05.2015.

    ljubav do zadnje tablete??

  • JBravarT 21.05.2015.

    Uf , bolje da je bila naoružana do zuba nego trudna sa trbuhom do zuba !

  • 21.05.2015.

    na slici izgleda kao da je ona u psihijatriji a on je oslobadja :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare