To je to što me zanima!

Naoružani napadači silovali su šest turistkinja kod Acapulca

Usred noći upali su u bungalov na plaži, silovali španjolske turistkinje, a muškarce vezali telefonskim žicama i kupaćim kostimima. Jednu ženu su ipak poštedjeli
Vidi originalni članak

Skupina maskiranih i naoružanih napadača upala je u bungalov na plaži u blizini Acapulca i silovala šest turistkinja iz Španjolske, dok su muškarce zavezali telefonskim žicama i kupaćim kostimima, javlja CNN.

Napadači su u napadu oko dva sata ujutro u ponedjeljak poštedjeli jednu ženu, koja je također bila u iznajmljenoj kući. 

Incident je uvelike okaljao reputaciju idealnog mjesta za proljetne praznike. Žrtve, starosti od 20 do 34 godine, pod zaštitom su meksičkih vlasti. 

Gradonačelnik Acapulca Luis Walton osudio je napad i zavjetovao se da će uhvatiti odgovorne.

Riječ je o delikatnoj situaciji, na odgovorne ćemo udariti punom težinom zakona. Ispričavam se žrtavama. Ovo će vjerojatno imati utjecaja na imidž Acapulca, koji se jako oslanja na turizam - rekao je Walton.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • nuklearni fizičar 07.02.2013.

    za ove monstrume bi se trebala osnovati posebna komisija koja bi smišljala svaki dan neku novu vrstu kazne za njih a trebali bi i obični ljudi slati svoje prijedloge

  • Vražji Vrag 06.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran. Ovo je neka nova fora za sakupljanje bodova?

  • zabotigajanoš 06.02.2013.

    Koja navlakuša, i ja imam komentar zašto jednu nisu, ali ne dam lovcima na bodove, da omrse brk

Komentiraj...
Vidi sve komentare