To je to što me zanima!

Požega: Prebio vojnika pa pred policijom glumio da želi pomoći. A onda su pregledali kamere...

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV, brutalan napad su snimile nadzorne kamere. Radilo se, kako navode, o brutalnom cipelarenju, odnosno o višestrukim i snažnim udarcima noge u glavu mladog vojnika
Vidi originalni članak

U subotu ujutro oko 2:30 na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u polusvjesnom stanju je pronađen mladić (21). Riječ je o pripadniku Hrvatske vojske.

Policija je pozvala Hitnu pomoć koja ga je prevezla u Opću županijsku bolnicu Požega.

- Vezano za događaj koji se dogodio jutros oko 2.25 sati na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva u Požegi gdje je teško ozlijeđen 21-godišnjak, uhićen je 20-godišnjak koji se dovodi u vezu s navedenim događajem - oglasili su se u subotu u popodnevnim satima iz policije.

POŽEGA: VOJNIK NIJE BIO U SLUŽBI Vojnika (21) pronašli bez svijesti na parkingu. Policija: U vezi s događajem uhićen mladić (20)

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV, brutalan napad su snimile nadzorne kamere. Radilo se, kako navode, o brutalnom cipelarenju, odnosno o višestrukim i snažnim udarcima noge u glavu mladog vojnika, koji je u jednom trenutku ostao bez svijesti. 

Nova TV doznaje i kako je policija nakon dolaska do mjesta napada, nedaleko zatekla i 20-godišnjeg osumnjičenika koji se pravio da ne zna što se dogodilo i da im želi pomoći. 

Vojnik je u bolnicu u Požegi došao u jako teškom stanju te se ondje morala obaviti i reanimacija. I dalje je u životnoj opasnosti. Riječ je o ozljedama glave, unutarnjem krvarenju, ali i ozljedama drugih dijelova tijela koje dodatno otežavaju i ovako teško liječenje.

ŠOK U POŽEGI Liječnici se bore za život mladog vojnika, pronašli ga bez svijesti na parkingu: Uhićen mladić (20)

O motivima se još ništa ne zna, ali, kako navodi Nova TV, i napadač i žrtva su iz istog malog mjesta u okolici Požege. Roditelji vojnika, koji inače žive u Njemačkoj, na putu su prema Požegi.

Policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđuju se sve okolnosti navedenog događaja. MORH je naveo kako je tijekom događaja pripadnik HV-a je bio izvan službe.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • kukutre 16.04.2023.

    50 god zatvora za ubojstvo

  • Pink panterr 16.04.2023.

    Nadam se da će dobit 40

  • future79 16.04.2023.

    Sad će ga u buksi redovno cipelarit ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare