To je to što me zanima!

Napad u Bolu na Braču: Zbog Lolite ubo mladića (24) nožem

Viktor je i otprije poznat policiji, i to upravo zbog svađa s Lolitom. Prošle godine joj je poslao 30 SMS poruka u kojima joj je prijetio smrću. Stavio joj je i nož pod vrat
Vidi originalni članak

Policija je pronašla i uhitila Viktora I.(22), koji je u srijedu rano ujutro nožem ubo Marka J.(24) u Bolu na Braču. Viktor se navodno svađao s bivšom djevojkom, Lolitom E.(20), što je vidio Marko i pokušao pomoći djevojci. Viktor ga je nešto kasnije sačekao i ubo "skakavcem" u pazuh.  Marko je operiran u splitskoj bolnici i izvan je životne opasnosti. 

Viktor je i otprije poznat policiji, i to upravo zbog svađa s Lolitom. Tako ga je baš ona prijavila policiji prošle godine jer joj je uputio 30-ak SMS poruka u kojima joj je prijetio smrću. Jednom prilikom joj je čak stavio nož ispod vrata, što su vidjela dva svjedoka u Bolu. Slijedi mu kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_46331 28.07.2011.

    Kad ljudi toliko žele otvoriti goli otok onda ga i otvorite, ali ne za turiste nego za kretene i kriminalce.

  • zelot 28.07.2011.

    Sigurno joj je imponirala njegova agresivnost i nasilništvo dok se nije i protiv nje okrenuo. I da, 100% sam siguran da mu je na čelu pisalo kakva je osoba.

  • Ivo Lola Ribar 28.07.2011.

    e sad ce nase sudstvo i policija pricekati da ubije njih dvoje, troje kako bi bili sigurni da se radi o bolesniku kojem nije mjesto na slobodi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare