To je to što me zanima!

Napadača na Luku Ritza pustili su ranije, odslužio je dio kazne

Jedan od napadača na Ritza bio je osuđen na godinu i pol. Oslužio je dvije trećine kazne te je pušten na uvjetnu slobodu. Morat će se javljati dva puta na mjesec
Vidi originalni članak

R. L. (19), jedan od napadača na zagrebačkog maturanta Luku Ritza (18), koji je preminuo nakon premlaćivanja u lipnju 2008., izlazi na uvjetnu slobodu. Odlučilo je to izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu. Mladi nasilnik osuđen je na godinu i pol dana zatvora. Od svibnja 2011. je u Kaznionici u Požegi, a tri mjeseca proveo je u pritvoru. Na slobodu će nakon izdržane dvije trećine kazne.

Morat će se dvaput u mjesecu javljati Centru za socijalnu skrb do 3. kolovoza 2012. godine. Od petorice napadača na Luku Ritza, odvjetništvo je odustalo od progona za dvojicu jer su završili u odgojnom zavodu zbog drugih kaznenih djela. Od trojice osuđenih napadača na Ritza, samo je jedan bio punoljetan.


Idi na 24sata

Komentari 158

  • Tamara34 19.12.2014.

    Dobio godinu i pol i pustili ga ranije,ma strava.Onda možemo svi ubit čovjeka koji ti se zamjerio zbog nečeg davnih dana,odležat ćemo niti godinu dana i opet smo vani na slobodi.Strava.Imam puno ljudi koje bi smaknula.

  • user_143256 19.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • LuksaBezek 19.01.2012.

    Sramota za hrvatsku državu, društvo i pravosuđe. Luka je ubijen na brutalan naćin od kretena i idiota kojima je falilo prokletog nasilja i nadali su se da ih niko neće otkrit. I naravno onda se dogodi to da bude pusten nakon par mjeseci. Ma fuj da se mene pita nikad nebi izašo. Sramota jedna. Ma užas :(((((

Komentiraj...
Vidi sve komentare