To je to što me zanima!

Napadači puštali ranjene taoce i pregovarali s policajcima?

Napadači u dvorani Bataclan pregovarali su s policijom i pustili su dio taoca, tvrdi svjedok koji je spasio trudnicu s prozora. Policija to službeno nije potvrdila
Vidi originalni članak

Napadači u dvorani Bataclan pregovarali su s policijom i pustili su dio taoca, tvrde svjedoci, ali policija to službeno nije potvrdila. Muškarac poznat samo pod imenom Sebastian ispričao je kako je spasio ženu koja je visjela s prozora. Sebastian je bio u spomenutoj dvorani te, dok je bježao, vidio je ženu koja doziva upomoć i viče da je trudna. Povukao ju je i spasio. Tada su ih uhvatili teroristi. No nisu ih pogubili. Vikali su im da je ovo što rade za nevine žrtve u Siriji. Rekli su im i da kontaktiraju medije. Sebastian tvrdi da su onda napadači počeli pregovarati s policijom. 

- Rekli su da imaju pojaseve s eksplozivom i da će se raznijeti ako se policija približi. Razgovarali su na francuskom. Pustili su neke od ranjenih taoca. Dvojicu su talaca stavili na vrata. Policija je ipak uspjela ući u zgradu i spasiti nas - rekao je Sebastian. Policajci su upucali jednog napadača. Ostali napadači su onda pobjegli u druge prostorije, a uskoro su stigli i specijalci. 

- To su bile najduže minute u mojem životu. Nadao sam se da ću preživjeti, ali sam u jednom trenutku prihvatio i činjenicu da ću možda umrijeti - rekao je Sebastian. Prijatelji žene koju je spasio pokrenuli su kampanju na Twitteru jer mu žele zahvaliti na hrabrosti, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • samoKalašnjikov 17.11.2015.

    Lako im tako ubijat ajmo oči u oči pa da vidimo kolko si frajer,normalno da neće kad nemaju jaja.

  • kima1701 17.11.2015.

    ljudi ovo je neko namjestanje pogledajte video na negdje oko 1:17 lik izlazi iz cijevi za kisnicu

  • A S T E R 17.11.2015.

    Joj kak su humani ti teroristi, puštali su ranjene. Prvo ih upucaju a onda su dobri prema njima. Svako bi ih poželio za susjeda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare