To je to što me zanima!

Napadači u pritvoru u Splitu, otkriveni novi detalji obračuna

Svađa u prometu u srijedu je prerasla u pokušaj ubojstva u kojem su Miho Frančeski, zvan Miho Munja, i Tonći Čulić, pokušali ubiti 57-godišnjeg veterana i njegova sina
Vidi originalni članak

Miho Frančeski (26) i Tonći Čulić (24) najmanje 30 dana bit će u istražnom zatvoru u Splitu zbog pokušaja ubojstva kako ne bi utjecali na svjedoke i ponovili kazneno djelo. Njih su dvojica pritvoreni nakon što su 21. ožujka pucali na Nevena Vučića (57) i njegovog sina, srećom ih lakše ozlijedivši. 

Napadače se sumnjiči da su se u srijedu vozili Fiatom Punto i kad su došli do auta u kojem je bio Vučić, obratili su im se 'neprimjerenim riječima zbog vožnje', navodi splitsko Županijsko državno odvjetništvo. Kako prenosi Slobodna Dalmacija, Frančeski je Vučiću viknuo "Šta je stari, kako voziš, puši k...". 

REAKCIJA NA PUCNJAVU Splitski veterani: Obranit ćemo obitelji od agresije krim-miljea

Vučić, s kojim su bili sin (26) i kći, je izašao iz vozila i došao do Frančeskog, koji je poznat kao Miho Munja, a ovaj mu je nastavio prijetiti držeći pištolj. Na upit što će mu pištolj, Miho Munja je ispalio dva hica kako bi ga preplašio. Tada je iz auta izašao i Čulić te su obojica počeli pištoljima udarati Vučića kojeg je pokušao obraniti sin. No, napadači su i njega udarili pištoljima, a Frančeski je u pokušaju ubojstva ispalio dva hica na Vučića koji su ga ozlijedili u predjelu natkoljenice i spolovila. Čulić je zapucao prema sinu i pogodio ga u potkoljenicu. 

NOVI OBRAČUN U SPLITU Miho Munja sije strah: Tatu mi je propucao i mlatio ga po glavi

Napadači su pokušali pobjeći, ali su ih spriječili interventni policajci koji su ih uhitili. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • uskočica 26.03.2018.

    dobro polomit u pritvoru pa najmanje 10 godina u zatvor neka promišlja gdje je napravio grešku...

  • saitek1970 26.03.2018.

    ameri godinama pokušavaju uloviti munju da bi skupili njenu energiju.nikad nisu uspijeli. Mi smo svoju ulovili i spremili za početak na 30 dana...

  • xyz 25.03.2018.

    Oce prn't ovaj rambo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare