To je to što me zanima!

Drogirana davila djevojku (17) polijevala kemikalijama i tukla

Velika Britanija: Vođa ženske bande Sabrina Barber osuđena je na pet godina zatvora jer je napala djevojku, prijetila joj, gasila na njoj cigarete i udarala je
Vidi originalni članak

Vođa ženske bande Sabrina Barber (16) je nadrogirana mučila Naomi Morrison (17). Gasila je na njoj cigarete, gazila joj lice, oči prskala kemilkalijama, prijetila ubojstvom, davila je i gurnula je o drvo. Za to je osuđena na pet godina zatvora, piše Daily Mail. Naomi Morrison je uoči Božića 2009. godine bila vani s društvom kada je naletjela na bandu od deset djevojaka u gradu Plymouthu u Velikoj Britaniji. Sudac je napadačici Sabine rekao kako je riječ o sadističkom nasilju  za koje nije imala nikakvog razloga. 

- Fotografije ozlijeđene koje smo vidjeli na suđenju zaista su nas šokirale. Žrtva će sigurno duže vrijeme osjećati psihičku i fizičku štetu - rekao je sudac. Članica bande Melissa Rowe (19) dobila je deset mjeseci na dvije godine uvjetno, a mora i odraditi 200 sati društveno korisnog rada. 

Naomi je uspjela pobjeći napadačicama i otrčala je u kafić. Vlasnik kafića je kasnije rekao kako je djevojka imala strašne ozljede. Nije mogla govoriti i odmah su pozvali hitnu pomoć. 

Naomi je na sudu rekla kako je pokazala svoje fotografije kako bi svi vidjeli što joj je Sabine napravila te kakvo nasilje vlada na ulicama.

- Drago mi je da je sve gotovo i da su je zatvorili. Još uvijek ne znam zašto su izabrale baš mene no znam da nikada neću moći pobjeći od toga što mi se dogodilo - rekla je Naomi.   

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ujo66 16.01.2011.

    ne mogu vjerovati da se u jednoj demokratskoj i kulturnoj zemlji tako nesto desava jer je britanija ipak jako daleko od primitivnog balkana

  • fantastic 16.01.2011.

    Kod nas bi dobila uvijet il bi prosla i bez toga,zavisi od vezica.... a dok neki za jojint dobiju i previse.............EEEEEEEEE tuzna drzavo............... tako je to kad se napaceni narod nepita

  • axlica 16.01.2011.

    meni je to doživotni zatvor i gotovo.. to nije zdravo stvorenje i nema šta raditi među 'normalnima'. i pitanje, gdje se društvo unesrećene izgubilo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare