To je to što me zanima!

Napali ga suzavcem, ugurali u kuću pa mu ukrali novac i nakit

Dugo Selo: Nakon što su ušli u kuću, muškarcu P.V. (74) i njegovoj supruzi K.V. (67) prijetili su i vatrenim oružjem. Još nije poznato kolika je materijalna šteta
Vidi originalni članak

Trojica nepoznatih muškarca su u četvrtak između 17.45 i 18.45 sati iz kuće P.V. (74) ukrali novac i nakit, a još uvijek se ne zna kolika je šteta.

Lopovi su pozvonili na vrata kuće u Zagrebačkoj ulici u Dugom selu, a kada im je P.V. otvorio vrata pošpricali su ga suzavcem, ugurali u kuću i ušli za njim. U kući su njemu i ženi K.V. (67) prijetili vatrenim oružjem, a onda odnijeli novac i nakit. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ljerkaljerka 19.01.2013.

    STVARNO MI JE ŽAO JADNIH I POŠTENIH LJUDI....RADILI SU CIJELI ŽIVOT DA BI MOGLI U STAROSTI MALO UŽIVATI....I GLE VRAGA....SRAMOTA.....KUD BAŠ NJIH.....A IMA TOLIKO ONIH KOJI NAS KRADU DA NIŠTA VIŠE I NIJE ČUDNO

  • johnny1966 18.01.2013.

    Po našem zakonu ne smijemo napadati ili nedaj Bože ozlijediti lopova dok provaljuje ili krade! Pa kako velika većina zagovara oduzimanje oružja, lopovu pokažite potvrdu o predanom oružju. To će ga najvjerojatnije odvratiti od lopovluka!

  • VRBA70 18.01.2013.

    I što sad ?? Da mu opališ metak u čelo, dobiješ 10 godina robije. Pouka glasi, PLJAČKAJTE - jer se nesmijemo braniti u svojoj kući. Pogledajte zakon u najdemokratskijoj zemlji na svjetu. Ili - probajte doći nepozvani na nečiji privatni posjed.

Komentiraj...
Vidi sve komentare