To je to što me zanima!

Napali vlasnika kuće i vezali ga, ukrali puške, pištolj, mobitel, novčanik. Ubrzo ih uhvatili...

Državljanin (20) BiH je u četvrtak ispitan na bjelovarskom Županijskom državnom odvjetništvu, a 17-godišnji maloljetnik dao je iskaz sucu za mladež Županijskog suda u Bjelovaru
Vidi originalni članak

PU bjelovarsko-bilogorska je u četvrtak poslijepodne objavila da su dovršili kriminalističko istraživanje protiv dvojice razbojnika. Radi se o 20-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine i 17-godišnjem hrvatskom državljaninu. Sumnja se da su u ponedjeljak počinili kazneno djelo razbojništva na štetu 68-godišnjeg mještanina Bojane. Oni su iskoristili trenutak kad je 68-godišnji muškarac u ponedjeljak tijekom poslijepodneva, otključao ulazna vrata svoje kuće u kojoj živi sam.

IMAO NOŽ? U pošti u Zagrebu prijetio trojici zaposlenika pa je ukrao novac

Jedan je razbojnik ušao u kuću i oštećenog odgurnuo uslijed čeka je on pao i ozlijedio se. Uz prijetnju vatrenim oružjem iz kuće su ukrali dvije puške, pištolj, streljivo, mobitel, novčanik i druge predmete. Prije odlaska oštećenog su vezali i zaprijetili mu da ne napušta kuću. Oštećeni 68-godišnjak štetu procjenjuje na više tisuća kuna.

VIDEO: 'SAMO JE IŠETAO' Razbojništvo u Zagrebu: 'Napao vlasnika (81) zlatarne pa ukrao gotovo sav novac i nakit'

Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru obavljene su pretrage domova i osoba u kojima su pronađeni dio ukradenih predmeta dok je drugi dio ukradenih predmeta izuzet očevidom nedaleko mjesta događaja.

UHVATILI MALOLJETNIKA I MLADIĆA Razbojništvo u trgovini u Ogulinu: Prijetio je plastičnim pištoljem pa ukrao cigarete

Uz ukradene predmete pretragom prostora koje koristi 20-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine pronađeno je i oduzeto 5,3 grama praškaste materije nalik na drogu MDMA i amfetamin, a što će biti proslijeđeno u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu. 20-godišnji državljanin BiH je u četvrtak ispitan na bjelovarskom Županijskom državnom odvjetništvu, a 17-godišnji maloljetnik dao je iskaz sucu za mladež Županijskog suda u Bjelovaru.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ivan87nx 03.06.2022.

    eh vi državljani BiH😒😒🤔

  • FETA SIRA 03.06.2022.

    I onda se pitate od kud mladima u BMW, droga i kriminal.

  • Tiranosaurus 02.06.2022.

    Ni Pišonja i Žuga nisu više kaj su nekad bili

Komentiraj...
Vidi sve komentare